|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   puhovnka za fantka
16.10.2010 10:06:06   
maktub
aa ve katera kje bi lahko tamalemu kupila pravo puhovko...?.-.. v Iani so jih lani imeli vendar to lepo jih nimajo....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 10:13:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: puhovnka za fantka
16.10.2010 10:15:30   
maktub
ma je bila puhovka prav povnjena z pravim perjem?.. ki kjer koli sem za te puhovke vprasala so rekli da so sintetična polnila :( nikjer ni prav pravega perja./(

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.10.2010 10:18:02   
jakaracman
Naša ma od Benetona in ima perje.Pa s Oliver ma sigurno kaj.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.10.2010 11:04:02   
čaki
nevem, čle bi jo kupila tamalim- zarad perja. jaz jo imam sama, ampak me perje moti, ker ven leti. kakšni nasveti?

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.10.2010 11:12:46   
maktub
ja to je ressam mislim da so tko narejene za otroke da to ne leti ven.. ker nevem vse te ko sem vidla so noter tko malo nafilane so mi res tko tanke pa sama plastika je...kaj pa vem 

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
16.10.2010 11:28:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2010 11:34:19   
Anonimen
Najboljša do zdaj je bila iz Benettona.
Kako je letos s ponudbo pa ne vem...

(odgovor članu maktub)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.10.2010 11:36:57   
ribica.
če je samo debela in napihnjena to še ne pomeni da je puhovka. Puhovka je tista v kateri je puh(ali perje), druge niso puhovke.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.10.2010 11:41:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

Puhovka je tista v kateri je puh(ali perje), druge niso puhovke.

Drži.
Se mi zdi, da prave puhovke niso najbolj debele.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.10.2010 11:54:45   
maktub
ja niso tko debele sam baje da so zelo zelo tople in da je super ker so fajn zračne .. otrok v njih ne zakuha.. in ga ni treba tko močno oblačit ker so zelo tople..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.10.2010 14:24:01   
Petraa
jaz bi vprašala za te,ki imate te prave puhovke iz perja.Dobili smo benetonnovo puhovko ,pa me zanima kako jo ve operete?Jaz sem jo oprala na 30 ,z vrtljaji 800 . Pa se je perje notri naredilo kot kepica  povsod po bundici ,čist neenakomerno. A se potem ko se to posuši da lepo nazaj user posted image   Upam,da me katera razume user posted image

Hvalauser posted image

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.10.2010 14:26:05   
Čili 1
Tole perje se pri nas pomoje ne bi dobro obneslo, ker se tut ovčja koža ni. Je tamala takoj dobila fleke pa iz nosa in oči se ji je vlilo. Tut če obleče štrikan pulover iz ta prave volne, takoj dobi fleke pa kiha. Zoprn, da tkole naravna zadeva enim lahko tolk škodi. Drgač pa verjamem pa da so tople te puhovke in prijetne za nosit, če nimaš alergij.

Sicer me je pa zmer zanimal, če to pereš, a je pol kej skup zbito to perje, al se lepo porazdeli nazaj. Mislim, če se kake kepice naredijo. Mal butast sprašujem, sam še nisem nič pernatega prala nikol.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 13
16.10.2010 14:28:56   
Petraa
Čili saj to mene zdaj zanima,jaz sem jo oprala in je čist neenakomerno vse  v kepicahuser posted image   Pa ne vem če se lepo porazdeli ko se posuši puhovkauser posted image

(odgovor članu Čili 1)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.10.2010 14:38:24   
Anonimen
Dobili smo benetonnovo puhovko ,pa me zanima kako jo ve operete?Jaz sem jo oprala na 30 ,z vrtljaji 800 . Pa se je perje notri naredilo kot kepica  povsod po bundici ,čist neenakomerno. A se potem ko se to posuši da lepo nazaj user posted image   Upam,da me katera razume user posted image

Jaz sem prala enako, na 40 stopinj, in  nekaj več vrtljaji. Ko vameš iz stroja, je bunda čisto tanka - ampak potem ko se posuši, gre lepo nazaj, vsam meni. Enako imam eno Lafuma jakno in gre isto nazaj v prvotno agregatno stanje.

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
16.10.2010 14:40:58   
Petraa
OO super. hvala milijonarka. Sem mislila da sem puhovko uničila user posted image user posted image te smem vprašati po kolikšnem času se perje notri posuši?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.10.2010 15:04:08   
Čili 1

IZVIRNO SPOROČILO: Petraa

Čili saj to mene zdaj zanima,jaz sem jo oprala in je čist neenakomerno vse  v kepicahuser posted image   Pa ne vem če se lepo porazdeli ko se posuši puhovkauser posted image

Sem spregledala prej, da si napisala, da so se ti kepice naredile. No upam, da se bo poglihalo vse nazaj, ko bo suho.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.10.2010 15:07:28   
ribica.
Kar se pranja tiče, se komot pere, samo perje se pač potem sprime. Fajn je če jo lahko obesiš kam na prepih, da se tako posuši, drugače pač malo dlje traja. Kepice pa samo podrgni, kot bi prala perilo na roke, pa bodo šle narazen, in bunda bo spet puhasta kot prej. Tako vsaj delam jaz. Puhovke so res zakon, ker so najtoplejše. Ne morem se čisto strinjati, ko nekatere pravite da se bojite alergij. Tudi sama imam alergijo na prah, verjetno tudi na pršico, točno niti ne vem, samo kakor je malo kaj v zraku, imam smrkav nos. Tudi cvetenje pa seno pa to mi dela probleme. Puhovko nosim brez problema. Se mi zdi da ne more bit takega problema zaradi puhovke, saj to je perje ki je znotraj in ni neposredno pod nosom. Jaz imam tudi puhast kovter, pa ravno tako nimam nobenih težav zaradi tega. Tako da se ne preveč bat puhovke.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.10.2010 15:10:43   
Anonimen

OO super. hvala milijonarka. Sem mislila da sem puhovko uničila user posted image user posted image te smem vprašati po kolikšnem času se perje notri posuši?

Ne vem user posted image , se mi zdi, da hitro.
A že kurite v stanovanju? Potem se bo hitro posušila.Če ne, se bo "pacala" tako da raje počakaj.

(odgovor članu Petraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
16.10.2010 15:34:21   
Čili 1

IZVIRNO SPOROČILO: ribica.

Ne morem se čisto strinjati, ko nekatere pravite da se bojite alergij. Tudi sama imam alergijo na prah, verjetno tudi na pršico, točno niti ne vem, samo kakor je malo kaj v zraku, imam smrkav nos. Tudi cvetenje pa seno pa to mi dela probleme. Puhovko nosim brez problema. Se mi zdi da ne more bit takega problema zaradi puhovke, saj to je perje ki je znotraj in ni neposredno pod nosom. Jaz imam tudi puhast kovter, pa ravno tako nimam nobenih težav zaradi tega. Tako da se ne preveč bat puhovke.

Veš kar se alergij tiče, pomoje ne moreš vseh po sebi sodit, ker se ne odzivajo vsi alergiki enako na alergene. Moj recimo, ne zdrži niti minute v trgovini z živalmi (tamala prav tako ne) in ko sem jst še imela pred velik leti pernato blazino, ni mogel spati na njej na noben način. Res pa je, da večina s tem nima težav. Meni bi pomoje puhovka bla zakon, k me rad zebe, pa nobenih težav nimam z alergijami.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.10.2010 20:00:28   
majana79
maktub, ne vem iz kje si, ampak Nama ima znamko Name it, in imajo tudi lepe puhice

(odgovor članu Čili 1)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.10.2010 23:20:53   
ribica.
Veš kar se alergij tiče, pomoje ne moreš vseh po sebi sodit

saj ravno zato, ker nihče ne more vseh soditi po sebi, zato sem napisala to kar sem. Ker ena je pred tem govorila, da njen otrok ne more ne more oz. ne bi mogel nosit puhovke, zaradi alergije. Kaj pa veš, mogoče pa ni take sile. To je vse kar sem hotela rečt.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.10.2010 23:32:35   
maktub
majana79

ja to znamko tudi jaz kupujem za tamalega sicer v Italiji... sam mislim da zdaj nimamo namenov it tja.. a ves slučajno koliko je kaj cena te puhovke?

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.10.2010 8:59:39   
zmajaz

Načeloma je treba puhovko ali nesti v čistilnico ali pa po pranju sušiti v sušilcu - ravno zato, da razpiha te kepice, sicer obstaja verjetnost, da ne bo nikoli več taka, kot je bila. Sicer si to pisala včeraj in zdaj že verjetno veš, kako je stanje.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
17.10.2010 9:23:04   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: maktub
majana79
maktub, ne vem iz kje si, ampak Nama ima znamko Name it, in imajo tudi lepe puhice

ja to znamko tudi jaz kupujem za tamalega sicer v Italiji... sam mislim da zdaj nimamo namenov it tja.. a ves slučajno koliko je kaj cena te puhovke?

name it je pa ja skandinavska znamka. majo jo tudi v Ljubljani. mi mamo kar nekaj cot iz tam, tudi eno bundo. so zelo trpežne in kvalitetne, ter ne predrage.

(odgovor članu maktub)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Ime za fantka?
Ajšolina

Jakob (46%)

Anže (45%)

Job (9%)

Število vseh glasov: 328

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!