|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   puhovka
21.12.2008 9:25:21   
mala zirafa
Je bele barve in jo bi rada oprala.Na koliko stopinj, kateri program, koliko obratov?Kaj pa glede sušilca.Imam ga od boscha.Ko je zunaj burja jo sušim po 1 teden pa še imam občutek da ni čist suha.Koliko pa stane v čistilnici tako pranje?Pa še to, po pranju mi pušča rumene fleke.Tudi moji kolegici se je to zgodilo.Je to od perja?Ali ji oxy magic lahko škodi?
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: puhovka
21.12.2008 10:25:25   
ona
Kot prvo,rumeni fleki so od tega,ker se perje v bundi ni posušilo.Puhovke je treba obvezno sušiti v sušilcu,vmes pa jo večkrat vzeti ven in pretresti.
Jaz imam tud belo puhovko,perem jo na ene 3 tedne.Dam jo normalno v stroj na 40 stopinj,pralni prašek dam tekočega,potem jo dam v sušilca in sušim tudi po 2 uri in pride ven kot nova in lepa.
Saj na burji se jo tudi da posušit,samo nikoli tako kot v sušilcu.Več časa kot bo mokra,bolj bojo ratali rjavi fleki.Te rjave fleke boš pa težko odstranilauser posted image
To je to,jaz jo v čistilnico ne bi nosila,ker je škoda denarja,saj,če imaš sušilca se jo da lepo oprat doma!
Če imaš še kakšno vprašanje pa vprašaj!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2008 10:38:18   
mala zirafa
Kateri sušilec pa imaš?Mi imamo bosch maxx 6 sensitive.Sem gledala navodila pa se kaj dosti ne znajdem.Noveljši stroji imamjo program prav za puhovke.Naj dam na podaljšano sušenje občut. tkanin? Kaj pa če bundo položim na stojalo vodoravno?Mogoče bi se tako fleki naredili na notranji strani?Bom poskusla s sušelcem.Če pa se katera najde z enakim strojem naj mi prosim da kak nasvet.
Hvala vsem.

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2008 15:55:01   
ona
Glej,jaz imam en fuuul star sušilec,ki ima dve stopnji temperature 40 in 60 in ponavadi dam na 40 vroče in to je vse!
Če imaš tak sušilec daš lahko na občutljivo sušenje,glej,če imaš kje da ti piše 40 stopinjuser posted image
Nikakor pa jo ne suši na stojalu,ker ti bo voda glih tako nekam odtekala iz tistega perja in naredila fleke!Obvezno jo je treba dat v sušilca...
Ma saj bo šlo,saj nimaš kaj uničit,glavno,da se bo vrtela v sušilcu,za program pa ti bo mogoče res katera znala več povedat,ok!
p.s sem nekoč delala v pralnici in čistilniciuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2008 20:37:21   
darja72
Pa zraven "dodaj" še 2-3 teniške žogice, da fajn perje razmučka.

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2008 9:54:53   
mala zirafa
Hvala.Bom poskusila, pa čeprav imamo močno burjo.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.1.2009 15:19:51   
čaki
a pa vam kaj perje ven leti? jaz sem jo letos kupla v championu in mi ful ven leti- pa ni bla poceni!!!!!!!!!!!!!
kaj naj? a bo še slabš, ko jo operem?? naj jo rajš nesem v čistilnico

Neposredna povezava do sporočila: 7
4.1.2009 17:59:58   
mala zirafa
Tu pa tam gre kakšno ven, a ni omembe vredno.

(odgovor članu čaki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.1.2009 18:07:55   
Mišni
Meni se perje zbije z žogicami ali brez. Tako da so tele žogice ena taka svetovna nat...user posted image

Drugače jo pa jaz perem na 40, na ful centrifugo (1.500 obratov), potem pa dam ležat na stojalo ali pa obesim na obešalnik. V gklavno malo menjam in malo stresam vsake toliko časa. Posuši se kar hitro, v dveh dneh reccimo. Samo se mi zdi, da je skozi tanjša. Flekov pa nima.

Velika rit je velika stvar.

Neposredna povezava do sporočila: 9
8.1.2009 15:27:36   
bt08
Mišni koker vem,ne smeš dat veliko centrifuge,to je tako kot pri odejah,če daš dost centrifuge ti zbije perje.Perje se pa če ni pravo gosje perje,ki je najbolj toplo,začne hitro drobit ( račje,staro perje,prepeličje...) in misliš da je še kr noter,v bistvu je pa prah!

6.3.2005 prijokal moj sonček Ožbej!

100 ljudi in 100 različnih pogledov!

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?