|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   puder v stiku
8.5.2007 15:25:19   
pajčolanka
sem dolgo razmišljala pa mislim da bi bil zame najboljši v stiku. sedaj pa problem katerega.
delam v mercator centru in tista njihova klima bo mojo kožo ubila. imam mastno-suho. neko mešanico. na enih delih tako mastno da bi lahko olje ven stiskal, hrati pa se mi lušči, tako je suha. katastrofa. pa nikoliii nisem imela težav s kožo pa klinc kj zanjo skbela, pa je bla zmeraj čudovita. sedaj pa...
napudrala pa nebi celega obraza, ampak bi si samo tako po ličkih pa nosu malo namazala. torej bi potrebovala en fajn kompakten puder, ki se da fajn mazat, primeren za mešano kožo in ne deluje preveč umetno, pa vendar nekaj prekrije-namreč ko mi je vroče sem v lička tako lepo rdeča kot eno najbolj kmečko dekle.pa nimam nič proti kmetom samo res ne zgleda fajn, ko sem vsa rdeča.
sama sem precej nagnjena k nivei-ne vem rada imam njihove izdelke, samega niveinega pudra v stiku pa ne poznam.
tako zakomplicirala sem, če ma katera kakšen nasvet...bom zelo vesela.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: puder v stiku
8.5.2007 21:35:44   
tinkamiška
Hojla pajčolankauser posted image

Jst mislim, da bi bilo najboljše, da si nabaviš(vsaj za poletne dni) eno obarvano kremo in pa korektor-kamuflažo. Sploh ker praviš, da imaš mešano kožo.
Najprej si jo lepo očisti zjutraj z mlekom in potem osveži z tonikom, potem pa nanesi obarvano kremo in potem na predelu oči(tam kjer so podočnjaki, približno do polovice očesa), ličkah in malo še po vekah, pa če imaš kakšen mozoljček naneseš korektor. Poskusi čimbolj natanko, ker gre rad v gubice in še bolj naravno zgleda, kot, če je na debelo napacan. Potem pa fiksiraš z transparentnim pudrom(v prahu) tudi lepo na tanko in kar je viška lepo s čopičem ubrišeš.
Puder v stiku je ponavadi zelo prekriven in se mi zdi, da se bo poleti še bolj topil kot sicer, mislim, da je bolj primeren za zimo.

Upam, da sem kaj pomagalauser posted image

Aja, najboljše, da prosiš za kak tester in se potem odločiš katero znamko boš kupila...

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.5.2007 21:46:28   
pajčolanka
tinkamiška, ja si mi kar pomagala, sam sem zelo anti za ličenje, obarvano kremo pa imam-od nivee, ampak ne vem no, nekak drugje še gre kamot brez ličil, edino ličkauser posted image ...
edino pudra v prahu oz. kamnu za čez pa še nisem probala to pa res ne...bom probala. 
hvala

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.5.2007 22:05:16   
tinkamiška
pajčolanka, še to sem hotela napisat, če se ti koža luska, si 1x tedensko naredi in nežen piling, bo boljše, boš vidlauser posted image

na lička si pa kr malo korektorja nanesi, lahko si ga kupiš kr v stiku in potegneš, tam kjer je rdečica in lepo natanko razmažeš. Puder v prahu(mora bit v prahu, ker je ta brezbarven) pa nanseseš samo, da fiksiraš, da se ne razmaže vse prehitro in potem lahko natapkaš gobico, jo daš v majhno vrečko in lepo spraviš vtorbico. In v službi, ko se ti pojavi rdečica in se začne koža svetiti, lepo na hitro malo potapkaš po teh mestih in imaš make up lepo osveženuser posted image

Zdej grem pa pančkatuser posted image

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.5.2007 7:04:09   
pajčolanka
tinkamiška vidiš na piling pa sploh nisem pomislilauser posted image . ja taka smotana koža je hkrati mastana da je joj in hkrati suha da se kar lušči. in to v predelu okoli nosauser posted image sem si predvčerajšnjim dala gor piling masko-prozorna ki jo potem samo potegneš dol, ma sej en dan je bila koža čudovita potem pa vse po starem.
drugače pa za čiščenje kože imam tole:
mleko in tonik
bi bil tale piling vredu?
piling

kaj pa puder v prahu? bi bil tale okej?
puder v prahu

našla sem tudi tole pa ne vem je vredu?
kombinacija

obarvano kremo pa imam tole:
obarvana krema

ja vem zasula sem te s vprašanji, ampak jaz se bolj malo spoznam na ličenje ker ga nikoli nisem potrebovalauser posted image
drugo pa ja vem pri kozmetiki ko nehamo govorit o senčkah in lakih za nohte-za to dvoje mi je praktično vseeno od katere znamke so, ko pa govorimo o kaj več pa ne vem zakaj in od kod ampak najraje in z navečjim zaupanjem posežem po niveii. mogoče ker ima tradicijo in ime ki ga vsi poznamo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.5.2007 12:16:04   
tinkamiška
Hojlauser posted image

Tile linki se meni ne odpirajo, pa sem šla na niveino stran in si malo pogledala izdelke. Jst zelo nerada govorim čez katerokoli znamko, sploh pa vsaka koža drugače odreagira in če si ti zadovoljna z niveo, jo kar uporabljajuser posted image

Pogledala sem puder v prahu in je nevtralne barve zato je po mojem vredu.
Piling mam pa jst rajši bolj naraven, ne ta, ki se vleče dol s kože, meni je preagresiven. Če hočeš, si ga naredi kr sama, lahko zmešaš malo koruznega zdroba, jogurta in medu in si to namažeš z rahlimi krožnimi gibi po obrazu, malo pustiš in spereš. Pa ne več kot 1x-2x na teden.
tam kjer imaš napisano kombinacija mi ne odpre in ne vem kombinacija česa je to. Jst nerada uporabljam kombinacije, ker mi ponavadi ne odgovarjajo.
obarvana krema se mi pa tudi zdi vredu. Važno je, da ni premastna in da se lepo vpije, presuha pa tudi ne sme biti. Če ti paše bo vreduuser posted image
Jst pa uporabljam Hauschkovo kozmetiko, ker meni odgovarja, drugam pa spet ne...

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.5.2007 14:10:13   
pajčolanka
pod kombinacijo sem mislila ker imajo en puder da sta dva v enem-kompakten in v prahu oz. v kamnu.
http://www.nivea.si/frameset.php?content=dpl_manager%2Fdpl_dispatcher.php%3Fquery_string%3D%26dpl_id%3D874%26language%3Dsi%26count%3Dtrue
če sem iskrena nisem pogledala kakšen piling sem prilepila, bom poiskala enega takega ki se dol spere z vodo.
kaj pa po pilingu? kremica a ne?
hvala...zeloooo mi pomagašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.5.2007 14:28:38   
tinkamiška
Ne tistega kombiniranega pa ti nebi priporočala, ker se ti lahko zgodi, da bo premasten in še v gubice bo šel, pa če se ti koža luska bo to še povdaril. Bi rajši kupila kr v prahuuser posted image

Najprej si kožo očisti z mlekom, potem spereš z malčno vodo, potem piling, spereš z mlačno vodo in nato tonik. Počakaš, da se posuši in nato kremicauser posted image

Sem vesela, če kej pomagamuser posted image

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 8
9.5.2007 15:03:50   
pajčolanka
aha okej jaz imam pa doma še skoraj čisto polno pakngo čistilno mleko in tonik 2v1user posted image , a lahko tole porabim do konca al je bolje če kupim vsako posebej?
superca, grem drug teden ko bo plačilni dan v nabavouser posted image
hvala

Neposredna povezava do sporočila: 9
9.5.2007 17:02:30   
tinkamiška
ja ti kr porabi do koncauser posted image

je pa fino nabavljat kozmetiko, vsaj meniuser posted image

lepo se mej in ni za kejuser posted image

Tinka

Neposredna povezava do sporočila: 10
9.5.2007 17:12:53   
pajčolanka
ja je fajn nabavljat kozmetiko, probavat nove reči...malo manj fajn je sicer za denarnico pa okej...user posted image to pa spregledamo.  

Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.