|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pudelj-toy
12.5.2005 0:16:15   
Tanyya
punce,vem da ne spada glih sem gor,ampak pasji forum mi šteka,pa mi firbec babji ne da spat.Namreč,videla sem oglas,da ena teta prodaja te psičke,pa me zanima če kera ve,kakšne so kej cene z rodovnikom in brez?Ne vem kje je razlika,btw:) Me ima da bi jo ju3 poklicala,pa nočem da me nategne.Če ga ima katera doma ali pa kej ve bi bila zelo hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pudelj-toy
12.5.2005 9:19:04   
Anonimen
Nimam pojma o cenah. Vem samo to, da je bolje kupiti psa z rodovnikom, ker naj bi na podlagi tega bil pes iz zdrave vzreje, ne prešvercan od kje in iz kakšnega legla, ki je uničeno in so vsi psi bolani in s kakšnimi hibami. Če poznaš lastnika in njegovega psa in veš od katerih psov so mladiči, je to druga stvar. Samo ne kupovat psov od števrcerjev, ko psički trpijo, da je groza. Veliko jih umre tudi že po tem, ko jih imamo revčke doma in jih vozimo do veterinarjev, ki pa jim naprimer zaradi preplozanega črevesja ne morejo več pomagati. Gledati malega kužka, kako se matra, je meni tako zelo hudo, da imam že zdajle, ko samo pomislim na to, solzne oči.
V tem je smisel rodovniških kužkov.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   pudelj-toy
12.5.2005 12:35:13   
Katjuša & Daša
Na žalost dobiš takega bolanega kužka tudi z rodovnikom. Pomembno je, da ga kupiš pri slovenskem vzreditelju in ne kakem preprodajalcu. Poznam take primere. Res žalostno kaj so ljudje zmožni za par cvenka naredit.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pudelj-toy
12.5.2005 14:21:52   
Anonimen
Ja no, saj to mislim. Vem, da tisti Mtuša in verjetno še kdo prodaja pse z rodovnikom, pa bogpomagaj kakšni so. Ubogi kužki. Samo roke proč od takih umazanih ljudi. Da ne rečem +, kaj so, pa ne upam, da ne bo hudič še tukaj, na forumu, koristi iskal. Pri takih ljudeh nikoli ne veš.
V glavnem, leglo moraš iti večkrat gledati, preden kupiš kužka. Pogledati, kako delajo s kužki in z mamico. To je pomembno.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   pudelj-toy
12.5.2005 20:00:01   
Tanyya
no,dons sem kupla salomonca,pa je ena trgovina v celju ARM se imenuje,pomoje tu full preprodajajo kužke,saj je bilo pol oglasov njegovih.Bogi kužki!Za pudeljčka sem pa govorila z gospo,pa ima samo še srebrnega,cena pa je 65.000,pa bom probala malo ceno zbit,imam pogajalske sposobnosti :)Sem bila malo razočarana,ker so mi pri srcu črni,zdaj pa že cel dan premišjlujem al ja al ne.Gospa je pa čist na drugem koncu slovenije,tako da samo gledat tudi ne morem.Bomo vidli,fant je pa zdej prišel na dan z idejo,da on bi pa yorksherja imel.V dilemi sem.Z dedci je tudi križ,itak bo pa pes pri meni.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pudelj-toy
13.5.2005 10:40:02   
Anonimen
Samo roke proč od tega švercerja iz Celja, če nočeš gledati kužka, kako ti umira, ali pa da je po izgledu drugačen od ostalih kužkov te pasme.
Sicer sem pa jaz mojo Mišo šla dvakrat iz Kranja gledat v leglo v Čakovec. Vse se da. Kužka imaš potem 15 let, tega se moraš zavedati.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   pudelj-toy
13.5.2005 12:57:42   
Tanyya
Sej ga ne bom,čeprou bi kuža tudi kupla,samo da bi ga spravila od tam.Sem brala da je imel 2 kuža zaprta v železni kletki,ki je bila velika 40 krat 60 in da sta bila pod neko žarnico kjer je bilo ful vroče.Bogi kužki,sm se skor jokala.Baje jih pa uvaža iz Makedonije al od kje.Samo kaj ko vedno dobi nove.Vem da je enega kužka prodajal za 30 tisoč,in je potem ena zbirala denar da bi ga rešila.Če bi jaz kaj takega vidla,mu pošljem inšpekcijo pa policijo in ne vem kaj še vse za vrat.Samo kaj ko sem tako daleč od CE,pa ne vem kako zgleda situacija.Grozljivka!

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pudelj-toy
13.5.2005 13:21:31   
Anonimen
Saj, saj v tem je žalost. Čim kupiš enega, nabavi drugega. In dokler bodo ljudje pri njem kupovali pse, bo tako. Policija in inšpekcija mu pa nič ne moreta, menda. Saj je bil že po televiziji. Grozno!

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   pudelj-toy
13.5.2005 15:24:40   
Tanyya
Pomoje še dost ljudi ne ve,kaj se dogaja,pa pri njem kupujejo.Upam da mu ne laufa,pa da imajo živali vsaj vodo in hrano.Joj,da bi bil on v ZDA,bi tako kazen dobil da bi ga kr na rit vrglo.Gledam animal planet,pri nas bi mogli take kazni uvest.No,mami ne pusti kužka:((:(( Komaj čakam da se konec leta s :love:preseliva na svoje in pol bom imela celo životinsko carstvo!Zdaj pa ne vem,a naj pokličem gospo pa ji povem kako pa kaj,ker mislim da bo drugo leto spet imela mladičke pa da ga že zdaj rezerviram,hehe.Da se me ne bo spomnila pa rekla kaka hinavka sem ko ne pokličem.Moja mami je pa tudi en majhen :hudicek::),še pri 23 mi ukazuje!

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   pudelj-toy
13.5.2005 22:10:47   
Anonimen
Jaz bom tudi mojemu mulcu še pri 23. ukazovala. Samo ne vem kako to, hudička, da zdaj pri treh letih pa on ukazuje meni...??? Ne vem, če se bo tole ravno izšlo!

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   pudelj-toy
13.5.2005 23:12:16   
Tanyya
Sej moja mami je najbolj fejst dečva :) če bi privlekla domov :kuza: bi se sprijaznila.Smo imeli že vse mogoče,od zajca naprej,smo ga tako naučili,da je lubčke dajal.Na začetku je pa govorila da bo oba vrgla ven.Sem se pa znajdla in sem za :zajcek: okrivila teto,ko mi ga je kupila za roj.dan.Tako da -js vedno nč kriva,hihi

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   pudelj-toy
14.5.2005 7:39:27   
Anonimen
Lepo;)!

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?