|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   puberteta ali razvajenost?
7.12.2008 22:04:22   
CLAUDY11
imam9 let starega sina in zadnječase opazam da ni z ničemer več zadovoljen
moram še povedat da sva z partnerjem čla prd 2 letoma narazen in 1,5 let so bili stiki bolj slabo ker jih)imam čse 4.5 let staro hčero=)sedaj jih ma dokaj redno kar sva se zmenila vendar tu se problem začenja bivši in bivša tašča imata kar dobre dohodke sploh tašča mu ker naprej nekaj kupuje vendar te stvari ne sme k nam domov prinesti!!!!
in seda ko se bliža božiček je seveda spet čas darila in tu se pri nas zatakne !!!
kadar kaj vidi v trgovini in se mu zdi da bi to mel in mu jaz sevede rečem da tega niti ne rabi niti cenovno ni glih najbolj poceni on men kontra če mu jaz ne kupim bo pa babi in se potem muli!! ko pa pride domov gre na telefon in pokliče babi in ona mu sevede kupi!user posted image naj še povem da je sin njen ljubljenček še ko smo skupaj živeli in tudi razliko dela med obema otrokoma sinu je vedno kaj kupila ta mali pa ne !! tudi  sedaj ko iščemo darilo za njega on men al da mu ni takm všeč ali pa)in to je bol pogosto=) da to mu bo pa babi kupla ker tak al da mu je že kupla in tu ne govorimo o 10 evrih tu so cenovno dost dražje stvari!!!

jaz verjamem da se mu hoče odkupit za vse stvari ki so se zgodile v preteklosti ! sam tak???? ne vem več ali jo naj pokličem in ji povem da se naj mal ustavi? ali naj bom tih? sam vidim da sinu škodje saj sploh ne zna več ceniti male stvari!!!
kaj vi mislite? ali jo naj pokličem ker najin odnos ni glih najbolji ne zdaj in ne takrat ko sva še skupaj živeliuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: puberteta ali razvajenost?
7.12.2008 22:14:18   
sanja nk.
user posted image halo
jaz bi na tvojem mestu takoj poklicala to BIVŠO TAŠČO in ji povedala da če ste imeli kakšno zgodovino pač , da naj se na ta način ne odkopuje otroku.....
res bi ji povedalauser posted image , ker da mu vse kupi mu z tem samo škoduje, ker potem kar vse dobi,.....
samo to me bolj moti DA NE SME NOSITI TEH STVARI DOMOV user posted image
zakaj pa ne , to mi da na misel , da ti ubistvu ta tašča bivša načrtno nagaja, ker ve da imaš ti verjetno nižje dohodke in si ne moreš tega privoščiti, pa mu ona to kupuje in si vnuka spravlja na svojo stran , otroci pa dokler ne dojamejo so pač na strani tistega kdo jim več dauser posted image
že to ti pove da ne sme nositi domov k tebi , da to ne kupuje njemu ampak svojim interesom , pa to da potem kliče babi , sigurno mu je ona natvezila da naj jo kar pokliče če kaj ne dobi od tebe
res pokliči jo in naredi temu konecuser posted image

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2008 22:31:37   
CLAUDY11
hvala za vspodbudo res bi jo rada sam se bojim da se bo naš odnos spe poostril in da potem spet ne bodo hoteli otrok met ali da bodo spet otroke  kaj našuhtali!!! majo grdo navado da otrokoma govorit vsmogoče da bi prikrili vse slabo kar so meni in otrokoma naredili!!! potem pa sta ful čudna ko prideta domov ker mi ne smeta povedat kaj so jim govorili (sam potem ta malo počasi v teku tedna pove kaj je blo ampak da saj ne bi smela povedat ker bo pol ati hud)

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2008 23:11:21   
sanja nk.
jaouser posted image kakšna družina ki v svoje probleme vtika otroke
jaz bi tam ponorelauser posted image
pa je nujno da potem otroci hodijo k tako čudni družiniuser posted image

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2008 9:28:28   
blaža
kaj pa pravi tvoj mož na to? Se pogovarjata kaj o vzgoji vajinih otrok, čeprav sta ločena? A njemu se zdi ok, da njegovega otroka njegova mama na tak način materijalno razvaja?! Če je normalen oče in sam vidi, da to ni ok, za njegovega otroka, bi se lahko zmenila, da on svoji mami kar reče, da pretirava z darili in materijalnimi dobrinami. se pa bojim, da ni tako in da ti želi tudi bivši mož na tak način nagajati.

vem kako konča veliko otrok, ki imajo polno rit vsega in veseli me, da se vsaj ti tega zavedaš. Probaj se pogovorit z bivšim možem, za začetek. Če se to dogaja samo okoli praznikov je eno, če mu pa kar naprej nekaj kupuje, je pa slabo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2008 13:08:09   
hajli hajlo
V takšnih medsebojnih odnosih je zelo težko,po moje gre za zlorabo otrok.Mogoče bi se obrnila na kakšnega
trokovnjaka,ki ima dobro postavljene vrednote.Ni za obupat,vedno se najde rešitev.
Sama sem trenutno v težavah zaradi sina,ki mi je v 6.raz.popustil.Vedno se težko uči,zdaj pa je res bolj spodaj... Vedno neke preizkušnje..V meni je pravi strah,kako bo zvozil,učiti se moram z njim,drugače pač ne dela....grozno mi je,prej pa je hčera na isti šoli bila med najboljšimi učenci.Nevem,če ga naj prešolam,nevem,kakšna je waldorfska šola,je smiselna ali ne...
Ali kdo ve,kakšen je vrtec montessori iz svojih izkušenj praktičnih,imam še malega sina...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2008 20:45:00   
CLAUDY11
ČE SE KAJ POGOVARJAMO? od tistega trenutka  ko smo šli narazen(pred 2letim) in do danes se še nismo skupaj vsedla da bi se pogovarjala o otrokah!!!! je reku da še ni pripravljen se z mano vsedit in se pogovorit!!!( čeprav je on mel ljubico in nas vrgel iz hiše) tako da komuniciramo samprek telefona in otrok kaj se pa men ne dopade ker se mi zdita otroka še premajhna da bi se prek njih pogovarjala!!!! 

tako da mislm da ne bo nič z tem ker celo ko smo še živeli skupaj in ko se je tašća v vse vtikala ni nič zaleglo ko ji je on kaj povedal( no tud kaj dost se ni trudil)user posted image user posted image    pa če misliš da kupuje samo pred praznikim si se zmotla dans je prišel iz šole in izjavil da mu boBABI jutri kupla USB KLJUČ!!!!!!   to je pa že preveč !!!!! skor sem popizdila ko mi je to povedal sam saj nima smisla da se zdaj derem na njega!!user posted image otroci so pač podkupljivi in bivša tašča se sploh ne zaveda kako škodo mu dela!!!!    verjetno bom res probala se z bivšim pogovorit vendar ne verjamem da bo kaj pomagala  z njegovo ta novo se pa tud ne mislim pogovarjat sa je za mene.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  
sploh ne vem kaj naredim ali jih naj pokličem ali ne ker če kaj rečem sem vse sam človek ne in potem otroka šuhtata proti men pa se mi ne da še enkrat vse to skoz dat!!!!!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2008 22:17:14   
sanja nk.
sem ti že povedala da jo pokliči in povej
kaj?????? on je imel ljubico in vaš še vn nagnal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo nise treba bati , ker otroka verjetno vseeno šuntauser posted image
kar se pa tiče tega , si boga reva kam si se priženilauser posted image
lej pogovori se z njo in bivšim , drugače pa otrok ne bo več videl user posted image mal zagroz

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2008 22:34:57   
mala zirafa
Pomente se po telefonu, brez debate.

Neposredna povezava do sporočila: 9
18.12.2008 23:53:02   
komarka
najbrz čist mim pripomba- ampak a tvoji otroci morajo res tja hodit?

Ma midva sva starim staršem zatežila za bistveno manjše stvari. in če bi delal resne "prekrške", bi prekinla stike.

Ok, tole se sliši mal pasje, sam kaj ti delajo z otroki, no.
Ma men je prav zav, da mas tako sranje.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.12.2008 13:49:47   
CLAUDY11
hojla punce hvala za vaše odgovore

SEM JO POKLICALA!!!!!!
pa  je rekla da saj ga ne razvaja in sem ji odgovorila da mi ne pomaga stem da mu vse kupuje ampak da mi gre v mojo vzgojo in da mu sam škoduje in tu sinu sem obrazložla da ne mora vse  met!!!!!
bomo zdaj videli če bo kaj pomagalo upam da bo!!
lp

(odgovor članu komarka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.12.2008 22:48:24   
ely*
Držim pesti zate! Ne se jim pustit.

(odgovor članu CLAUDY11)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odraščanje ob babici in dedku za vnuke zel...
Če so stari starši prisotni pri odraščanju vnukov, ti odrastejo v pametnejše in bolj ljubeče osebe, so pokazale študije.
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.