Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
puščanje pralnega stroja 25.6.2010 15:55:25
|
|
|
|
carbene
|
V zadnjem času opažam, da komaj dobrega pol leta star pralni stroj Gorenje pušča vodo, kar se opazi v lužici na tleh. In to samo na eni strani. S tipanjem z roko sem ugotovila, da je dno dejansko mokro, ko pa pritisnem na spoj med "ploščo" in "robom," se mi zdi, da rahlo "zahrusta." Je pa tako, da pušča non-stop, torej tudi, ko ni programa pranja. Pipa je sicer ves čas odprta, ker je na pralnem postavljen sušilni stroj in se ne da lepo zadaj priti, vendar se mi ne zdi, da bi bilo kjerkoli tam kaj mokro. Imate kakšen nasvet ali izkušnjo, kaj bi to bilo (ali je samo spoj zanič ali je še kaj drugega) in kakšna popravila lahko pričakujem? Hvala!
< Sporočilo je popravil carbene -- 25.6.2010 15:56:39 >
|
|
|
|
RE: puščanje pralnega stroja 25.6.2010 21:32:43
|
|
|
|
Gina
|
POkliči serviserja. NIma smisla vodo puščati teči. Kako bi človek sam pomagal pa tudi ne vem. To se nam še ni dogajalo in zihr sem, da to ni glih normalno in ok.
|
|
|
|
RE: puščanje pralnega stroja 26.6.2010 10:14:53
|
|
|
|
tajtaja
|
Na Gorenje imaš 5 let garancije, tako da kar brez skrbi kliči njihov servis.
|
|
RE: puščanje pralnega stroja 26.6.2010 17:11:09
|
|
|
|
robinzon
|
Verjetno je kakšna cev slabo pritrjena. Ne vm,če to spada pod garancijo, vprašaj na servis.
|
|
|
|
RE: puščanje pralnega stroja 26.6.2010 22:26:14
|
|
|
|
ribica.
|
iz tvojega pisanja sicer nisem čist zaštekala kje točno pušča, ampak imam eno izkušnjo, ko je puščal naš stroj. Bilo je mokro spodaj pod strojem, amapk tako samo majhna lužica, toliko da je pritekla, da si imel kaj videt. Izkazalo se je da je zaradi filtra, ker jaz nevednica takrat nisem vedla, da je treba filter redno praznit oz. preverjat. In ker jaz tega v par letih nisem storila niti enkrat se je mal nabralo :D. Tako da stroj sploh ni bil pokvarjen. Good luck!
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.