|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   psiha
10.1.2008 15:13:45   
perbola
Lep pozdrav. Vecina vas pravi, da se ne smemo prevec psihirat, da je treba pozabit in veselouser posted image , da bo user posted image  potem prisel sam od sebe. In sedaj me zanima... Ali vam res to uspeva, a res lahko potlacite svojo željo in in ne čakate, ko čakate da boste user posted image . Jaz namreč ne morem. Non stop razmisljam in cakam se gledam in za vsak špik in slabo počutje krivim nosečnost Kako se prepričate, da ne psihirate?

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 10.1.2008 19:52:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PSIHA
10.1.2008 15:57:56   
*ajetam*
to je samo v določenih primerih...
jaz še dobro leo več ne razmišljam o tem in se ne psihiram pa nisem zanosila -ker imam jajčnike polne cist in seveda nimam ovulacije. tako da t je samo v primerih, ko s tabo ni nič narobe in se pač took sekiraš. jest ne vem. vem pa, da znorim, če mi kdo reče naj ne psihiram.
tega bi kar na gobec...

(odgovor članu perbola)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.1.2008 16:01:35   
želva
Midva sva se tako psihirala ene 4 leta, pol je šel pa mož na spermiogram in so bili izvidi bolj slabi, pa sem čist obupala. Naslednji mesec sem bila noseča, pa va tisti mesec samo dvakrat user posted image . Danes imava zdravo punčko.Prej pa merila temp., ovulacije čakala, pila čaje, tablete. Kaj je krivo, še danes ne vem, mogoče res psiha. Tako, da  vas, ki čakate popolnoma razumem, saj sem bila z živci že čisto na tleh. se pa kar ne moreš zavestno odločit, da zdaj pa ne boš več v pričakovanju.Saj jaz se nisem znala.

Veliko sreče vsem, ki še čakate na svoje user posted image

(odgovor članu perbola)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.1.2008 16:41:34   
perbola
ajetam se popolnoma strinjam s tabo

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.1.2008 19:17:40   
stunfek
jaz mislim, da je psiha lahko  morda kriva za kakšne nosečniške znake, ko čakamo na rezultate ali pa celo, povzroči, da nam M zamuja ampak ne more pa biti psiha ali psihiranje krivo da ne zanosimo.

saj je normalno, da o tem vseskozi vodiš računa (premišljuješ o tem glede na to v katerem obdobju ciklusa si) - meriš BT (meni pač pomaga, da vem, kdaj imam O in potem si oddahnem od planiranja user posted image ), bereš take teme, čvekaš na RR-ju. Saj tega se ne da odmislit ali potlačit. Važno je samo, da ne obupuješ, da si pozitiven, optimističen in da vse te info in dogajanja vzameš kot pomoč za lažje dočakanje nosečnosti in otročka :)

in se strinjam z ajetam...meni je najbolj adijo izjava "sprosti se, pa bo" in še dodatek "saj si še mlada, saj bo".

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu perbola)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.1.2008 19:21:08   
Anonimen
Jaz sem pred prvo user posted image  psihira na polno. Čist sem bila zmešana k kar ni in ni bilo user posted image . Pol so me pa zdravniki začeli šibat iz ene preiskave do druge, pa vse je bilo bp, ampak še vedno nisem bla user posted image . Ko pa sem čakala še na zadnjo preiskavo preden bi šla na IVF/ICSI, sem zanosila... ja pr men je bla kriva sam psiha. Ampak sem pa sedaj na istem, ko spet čakamo na plusek... psiha mi dela 100/h in postanem kar pikasta, ko mi kdo reče, naj malo pozabim in bol lažje. Ne gre, tako da vas vse dobro razumem in vem kaj preživljate.

(odgovor članu perbola)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.1.2008 19:34:54   
*ajetam*
seveda ne gre.kako naj človek pozabi da hoče otroka. to je misija nemogoče..
je pa razlika. ene so res čiiist živčne in delajo teste še predno jim M zaostaja in ne vem kaj. jaz tega pač ne počnem.včasih je M prišla in sem bila kar šokirana.o sej res pozabila sem da more dones prit user posted image
in mi gre na živce, ko me kdo primerja oz. enači z ženskami kot sem jih opisala prej...
ker imam zdravstvene težave in potem mi ženske ki so v prvo zanosile rečejo naj se neham obremenjevat. user posted image
kaj pa ona ve o tem kok se jest obremenjujem še manj pa o tem kako je ko ne moreš zanosit...
ene ženske so pa res psiho ... crazy...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.1.2008 19:35:22   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: mina07

Jaz sem pred prvo user posted image  psihira na polno. Čist sem bila zmešana k kar ni in ni bilo user posted image . Pol so me pa zdravniki začeli šibat iz ene preiskave do druge, pa vse je bilo bp, ampak še vedno nisem bla user posted image . Ko pa sem čakala še na zadnjo preiskavo preden bi šla na IVF/ICSI, sem zanosila... ja pr men je bla kriva sam psiha.

Tole je točno tako kot, če bi pisala svojo izkušnjo, zato sem kar skopirala...najprej ni ratalo takoj, ko sem si jaz zamislila, po tem ne ss, po tem pa psihiranje...no ko sem se "sprijaznila" z IVF, sem bila pa user posted image . No v drugo sva rekla, kar bo pa bo, enega otročička imava, super, če bo še eden, če pa ne  pa ne...in je ratalo takoj

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.1.2008 19:42:19   
*ajetam*
ja čestitam. enim pač rata.sam ti sigurno nimaš zdravstvenih težav...

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.1.2008 19:48:00   
Anonimen
Ja, jaz sem si tudi tako mislila... enega imamo, za drugega pa bo, če bo. Ampak se je na hitro obrnilo, ker je pa ta prvi otrok full bolan in zdej šele psiha in vse te okoliščine delajo svoje. Žal.
*ajetam* verjamem, da si jezna ker so se zdravstvene težave skopale nate in verjamem, da ti ni lahko. Nisem se hotla primerjat s teboj. In tole sedaj tudi ne paše sem, pa vendar ti trpiš zaradi svojih zdravstevnih težav, jaz trpim zaradi težav svojega otroka... Res je imam ga, vendar odkar sem rodila, ga nisem imela doma še niti en dan in edino kar ti želim je, da ti enkrat uspe biti srečka user posted image  in da rodiš zdravega otročka.

(odgovor članu mml)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
10.1.2008 19:58:49   
Anonimen
Jaz se strinjam z *ajetam* in stunfek.

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.1.2008 20:00:04   
*ajetam*
neee.sej sploh nisem jezna.mogoče je tako izpadlo...jest pravim, da je za vse neki dobr user posted image

včasih me komentarji sej si še mlada, ne psihiraj se razjezijo. to je pa tudi vse

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.1.2008 20:05:49   
soncece24
Jaz samo vem, da je to najbolj osovražen nasvet za čimprejšnjo zanositev od tistih, ki s tem nikoli niso imeli težav. Pač, če je z obema vse Ok je to za mene enako kot če pri človek ne jezi se šestko mečeš: nekaterim uspe v prvem poskusu, drugim pa pač kasneje. Če ima pa psiha kaj pri tem, pa pojma nimam...

Če imaš pa zdravstvene težave pa itak nimaš si s psiho kaj pomagat. Saj si še mlada pa mene tudi razkuri - bi kr komu za vrat skočla user posted image

< Sporočilo je popravil soncece24 -- 10.1.2008 20:07:22 >

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu *ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2008 19:57:10   
perbola
Glih dans sem rekla mojmu, da nevem kak bom prenesla če še ta mesec pride user posted image , nevem, če bom še dolg lahk prenašala ta pritisk

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2008 21:34:53   
*ajetam*
to sem jes že večkrat rekla a potem vedno najdeš še energijo, da to preživlaš...

(odgovor članu perbola)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?