|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvo striženje
20.3.2006 20:44:09   
Anonimen
Našemu 8-mesečniku so laski že od rojstva bili zelo dolgi.

Že nekaj časa razmišljam kako mu naj skrajšam laske, ker so mu šle na oči. Včeraj sem prijela škarje v roke in ko sem prijela laske v roke mi je glavico dvignil gor. Takoj sem odnehala ker sem se bala da ga ne pičimuser posted image . Danes pa sem ga položila k babici v naročje prijela mašinco v roke in z največjim nastavkom postrigla vse laske. Moram priznat , da je bil zelo pridenuser posted image user posted image .

Ko je prišel očka domov z službe , ko ga je videl... bil je zelo ponosen ker ima enake vrtinčke spredaj kot on.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvo striženje
20.3.2006 20:46:54   
total
user posted image user posted image user posted image  za novo frizuro,jaz sem tudi Nika mal prej spet postrigla,to je že 5 striženje,ma ogromno lasov in zelo gostih.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.3.2006 20:51:20   
KODA
Pri nas je tastarejši imel samo puhek,tja do drugega leta,tako,da nismo imeli kaj strižt.
Tamalemu so pa do prvega leta zrasli tako lepi kodrčki,da nam je bilo jih kar škoda postrižt.Z težkim srcem,smo ga postrigli okoli 18 meseca,nato pa ni bilo več ne duha ,ne sluha o kodrčkih.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.3.2006 21:36:33   
Pupica
O dobra si...pri nas smo tudi princesko prvič ostrigli pri 16 mesecih, za 10 cm(še vedno ap je imeoa tako dolge da sva lahko pletli kitke, delali repke,...Če je ne bi ostrigla, bi mela ob 2 letu že laske do pasu pomoje...
glede starih babnic, ki pa trdijo, da potem bolj rastejo so bolj goste, je pa en velik bla,bla...jaz ne vidim razlikeuser posted image njej so že prej ful rastle, pa tudi že prej je imela goste, tko da...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.3.2006 8:11:52   
Antigona
Mis mo našega user posted image  prvič strigli pri 3 mesecih, drugič pri 5-ih in v četrtek je spet naročen pri kolegici, ki je frizerka.
Naš ima namreč že od rojstva "punk" frizuro (erokezo po sredini glave)... Vsi lasje mu štrlijo u luft, tko da k so predolgi, je potem ful grozen ker mu res štrli na vse strani... Sicer pa imam v albumu slikice prvega striženja....

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.