Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prvic brez razmišljanja in pričakovanj... 1.8.2006 22:46:48
|
|
|
|
x_srečka_x
|
Držim pesti za
|
|
|
|
RE: prvic brez razmišljanja in pričakovanj... 2.8.2006 15:59:51
|
|
|
|
lu155
|
bravo!!!!
|
|
RE: prvic brez razmišljanja in pričakovanj... 2.8.2006 18:03:51
|
|
|
|
ANA_P
|
tudi pri meni je včasih tako. Sploh ne gledam koledarja in računam O, popolnoma nič, potem pa 5 dni pred M se spomnim, pa samo razmišljam. Ta mesec se sploh nisem odklopila od vsega tega, no mogoče mi bo zdaj ratalo, ko gremo na dopust ampak hudo dvomim. Itak jo morem dobiti dan pred morjem tako da zdaj že čakam, kaj bo. Zanimivo, da sem bila danes celi dan tako utrujena - no saj sem še zdaj - in razmišljam zakaj, pa pomislim na nosečnost in sem se samo smejala sama sebi Ja, vreme me matra enkrat 35 stopinj danes pa kar 20. Pa apetit imam tako veliki - sladko mi diši - ampak nič novega to je vsaki mesec kakšen teden dni pred M. Torej se spozabim čez mesec, ko pa je čas pred M pa itak samo razmišljam
|
|
|
|
RE: prvic brez razmišljanja in pričakovanj... 2.8.2006 19:59:49
|
|
|
|
iwa
|
Tudi jest sm se prva dva meseca ful obremenjevala, zej pa že dva meseca jemljem vse na easy, ko bo bo. Je pa res da mam ponavad ful močne O tko da pač takrat še mal več , ne morm kr odmislit, ko pa vse kar teče iz mene , je pa res da je glavni cilj užitek in ljubezen, ne pa nujno ! Tko da rezultati tud morjo prej al slej bit! Par dni pred M pa sm normalno tud jest mal v pričakovanju...
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?