|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvic brez razmišljanja in pričakovanj...
1.8.2006 14:35:27   
metuLJchy
Zadnjič je bila odprta tema, kako ne misliti...meni je ta mesec prvič po 1 letu uspelo! Ne mislit...ne računat nič....sem pozabila do danes, in sem mogla že prav računat kdaj ma za prit user posted image ...in se zavedla da v roku 4 - 5 dni najkasneje... zdaj pa me prav firbec matra če misliti nič pomaga (če seveda velja misliti nič. da sem se spomniš par dni pred user posted image  user posted image  z opravičilom da v službi čas kislih kumrc)

Se še katera s podobnim vprašanjem ubada?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvic brez razmišljanja in pričakovanj...
1.8.2006 22:46:48   
x_srečka_x
Držim pesti za user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.8.2006 15:59:51   
lu155
bravo!!!!

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.8.2006 18:03:51   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image user posted image tudi pri meni je včasih tako. Sploh ne gledam koledarja in računam O, popolnoma nič, potem pa 5 dni pred M se spomnim, pa samo razmišljam. Ta mesec se sploh nisem odklopila od vsega tega, no mogoče mi bo zdaj ratalo, ko gremo na dopustuser posted image user posted image  ampak hudo dvomim. Itak jo morem dobiti dan pred morjem tako da zdaj že čakam, kaj bo.
Zanimivo, da sem bila danes celi dan tako utrujena - no saj sem še zdaj - in razmišljam zakaj, pa pomislim na nosečnost in sem se samo smejala sama sebiuser posted image user posted image  Ja, vreme me matra enkrat 35 stopinj danes pa kar 20. Pa apetit imam tako veliki - sladko mi diši - ampak nič novega to je vsaki mesec kakšen teden dni pred M. Torej se spozabim čez mesec, ko pa je čas pred M pa itak samo razmišljamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.8.2006 19:59:49   
iwa
Tudi jest sm se prva dva meseca ful obremenjevala, zej pa že dva meseca jemljem vse na easy, ko bo bo. Je pa res da mam ponavad ful močne O tko da pač takrat še mal več user posted image , ne morm kr odmislit, ko pa vse kar teče iz meneuser posted image user posted image user posted image , je pa res da je glavni cilj užitek in ljubezen, ne pa nujno user posted image ! Tko da rezultati tud morjo prej al slej bit! Par dni pred M pa sm normalno tud jest mal v pričakovanju...user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.8.2006 22:24:55   
metuLJchy
mene ze mayoljcki napadajo....tako da verjetno bo kmalu prisla ta neljuba ruska teta! Ma saj res lepo bilo napisano da prva je ljubezen, potem user posted image  bo ze, glavno verjeti v to!!

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?