|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi ultrazvok
13.12.2006 11:27:37   
barby113
Pozdravljene,

Zanima me po kolikem času se na ultrazvoku vidi, da je prišlo do zanositve in ali je ta v maternici.

Zagledala sem namrečuser posted image , danes pri ginekologu pa ta ni mogel potrditi ali je nosečnost v maternici ali izven nje. V bistvu mi sploh ni nič prev potrdil. user posted image bi mogla dobitokoli 9.12 tako, da je možno da se še ne vidi. Ampak pri prejšnji nosečnosti, ki se je žal končala s spontanim splavom, je bila pikica v maternici vidna zelo kmalu. Torej punce, če ste imele že kake podobne izkušnje mi prisim odpišite.

L.P.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi ultrazvok
13.12.2006 11:30:14   
teri
Torej je danes 4.dan izostanka m.Kolko t pa si user posted image .To je bolj važno.Sigurno ti je povedala g. Od 6.t naprej se lahko že vidi srček,sicer pa se vidi tudi pikica,pa rumenjak.

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2006 11:41:44   
barby113
Saj v tem je finta mislim, da ni videl nič, nekaj bi lahko bilo v maternici ampak se ni želel prenagliti.  Od ovulacije pa je približno 14 dni. od zadnje menstruacije pa potem 4 tedne. Tako, da nimam pojma.

L.P.

(odgovor članu barby113)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2006 11:50:28   
Anonimen
Zdaj bi te mogel naročiti ponovno na UZ čez nekaj dni. Tako je bilo pri meni na petek se ni vidlo na torek sem bila spet naročena pa se je že vidlo. Takrat sem bila v 5 tednu. Test, ki sem ga doma opravila pa je že pokazal. SREČNO!

(odgovor članu barby113)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2006 12:01:59   
barby113
Jilic1 Hvala, malo si me pomirila. Naslednjič imam pregled v sredo torej čez teden dni in bi bil (šteto od menstruacije dalje) ravno peti teden.  Povem mi, kaj ti je rekel g. , je vse vredu, se plod lepo vidi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2006 12:06:21   
Anonimen
Sem že rodila vse je bilo ok. Te zelo razumem tole čakanje je grozno vendar se potolaži in počakaj. Upam da bo vse uredu. Še enkrat Srečno!

(odgovor članu barby113)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2006 12:37:09   
janapan
Jaz sem imela krvavitev takoj na začetku tako da so mi delali UZ v petem tednu 4 6/7 in ni bilo videti še nič v 5 6/7 pa je že blo videt GV...o plodku pa mi še ni nič govorila ampak je verjetno to stvar uz naprave ...nekaterim vem da je videt tudi že plodek....sedaj sem noseča 15 tednov in je vse bp.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2006 12:56:54   
barby113
Zelo me je strah, da bi šlo za kakšno izvenmaternično nosečnost. Ker baje se lahko stvar zelo zakomplicira. Upam, da je vse OK in da je pač še prehitro za UZ ampak vseeno strah je tukaj in zadnje kar si želim je, da bi mi po vseh težavah še kaj odstranli.

L.P.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?