Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prvi rojstni dan -torta 5.2.2008 0:35:18
|
|
|
|
katja pv
|
Mi smo naročili za sina čokoladno in jo je z užitkom zmazal. Je kar roke noter tlačil in si nosil v usta. Pri hčerki bomo naredili enako.
|
|
RE: prvi rojstni dan -torta 5.2.2008 6:45:31
|
|
|
|
lelaval
|
Kupili smo ji torto v obliki kužka, ker je bila (in je še vedno) nora na kužke. Sin je imel torto v obliki medvedka, najstarejši pa sem jo sama pekla - v obliki srčka - nadstropno. Seveda so vsi 3-je torto jedli - zakaj pa je ne bi?
|
|
RE: prvi rojstni dan -torta 5.2.2008 7:24:46
|
|
|
|
2.2.
|
imela je dve tortici: metuljčka in muco, ena je bila jagodna druga pa sadna. na obeh je pihnila svečko in jo tudi jedla. zakaj jo pa ne bi?
|
|
|
|
RE: prvi rojstni dan -torta 5.2.2008 9:32:39
|
|
|
|
Naja30
|
Babica ji je naredila sadno. Oči pa lepo okrasil površje
|
|
|
|
RE: prvi rojstni dan -torta 6.2.2008 19:15:41
|
|
|
|
Laubica
|
Prvi je imel čokoladnega medvedka,je ni jedel ker je ravno tisti dan zbolel -visoka vročina ,pa polno ljudi povabljenih,je bil zelo bogi ,drugi pa bo še moral 9 mesecev čakat na njo
|
|
RE: prvi rojstni dan -torta 10.2.2008 20:24:08
|
|
|
|
Katrin
|
Mi smo jo kar naročili, pol je bila sadna in pol čokoladna v obliki pikapolonice. Seveda jo je hčerka tudi jedla
|
|
[Brisano sporočilo] 10.2.2008 23:16:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?