Anonimen
|
Ja, ja, poznam tole šetkanje. Naju so šetkali tako več kot 3 leta. Ste mladi, vse je ok z vama, zdrava sta. Pa vseeno nič. Na srečo je mož dobu službo v tujini in se nema je mal mudilo. Kar naenkrat so mi že začeli po hitrem postoku rihtat konzilij in klicarit, da bi šla mimo vrste, ampak midva sva se raje odpravila k Rešu, pa nam ni žal. A pred tem sva pošto konzilija čakala 1 leto, pa smo zmerineki zamutili, vmes so nekatere preiskave že zastarale in ponovno dat kri, pa spermiogram. hudičevo delo. Fora pa je v tem, da pa sva pri rešu, že v prvem postopku zvedela kaj je narobe. Imunološko se ne ujemava, pa se zato njegovi vojaki zlimajo. Jaz pa nimam jajčec, oz, če so, so nezrela. Ovulacije čutim, tudi foliklov je zadosti, samo prazni so. Imam vse znake, da je res z mano ok, ampak ne glede na vse znake ovulacije, le te v bistvu nimam. Zdaj sva v 3 postopku. V prvem so bila štiri jajčeca nezrela pa nisva niti do transferja pršla. Plačala sva za celoten postopek, ampak ker nisva imela transferja, sva v drugem imela punkcijo in UZ zastonj. V drugem ni bilo nobenega jajčeca, kar je potrdilo sum pri rešu in mi je dal eno zdravilo, ki bi naj to pozdravilo. Zdaj pa sem v tretjem in čakam na menstro, da dobim še inekcije menopurja. Sem ena izmed milijontih, ki ima tak problem. Aja s postopkom smo začeli takoj (najbrž, ker sva imela papirje). V tistem ciklu ko sva pršla, je preveru ali pridejo njegovi plavalci na pravo mesto, če ne bi, bi že takoj imela postopek, kjer ti z iglo špricnejo seme v maternico. Ker je to bilo ok, ja še v tem ta istem ciklu predpisal recepte za inekcije in sprej. To sva mogla it iskat v Italijo (je ceneje) in z naslednjo menstro sem se že začela špikat in postopejk je stekal. Nobenega čakanja, nobenega šetkanja, nič. Še v nedeljo in med prazniki dela, da je ne bi kaj zamudu.
|