|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi pregled
29.3.2006 16:34:27   
krdji
ojla. Danes sem imela prvi pregled pri g. noseča sem 8t user posted image . naredila mi je bris in naredila je tudi ultrazvok. Vse naj bi bilo uredu. ko pa sem prišla domov sem opazila da malo krvavim. Ali je to zato ker mi je vzela bris ali...
Hvala za odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi pregled
29.3.2006 16:45:52   
Aja1
Možno, da je od tega. Če ne boš veliko krvavela, potem ni razloga za skrb. Več user posted image  je pisalo, da so po pregledu rahlo (res rahlo) krvavele-bolj izcedek.

(odgovor članu krdji)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.3.2006 17:04:03   
MALINČICA
Ja, ne skrbi!
Jaz sem tudi zadnjič bila na prvem pregledu in ker je bil že čas za bris, mi je naredil tudi to, nakar sem doma imela čisto malo izcedka, ki je bil krvav.
To je od brisa, ker ti potegne po maternični steni in te malo tudi rani.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.3.2006 18:59:57   
KODA
user posted image user posted image čestitke  in lepo user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.3.2006 7:19:59   
NATAŠI
to je zaradi odvzema brisa in čestitke user posted image

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.3.2006 8:02:19   
krdji
full hvala vsem za odgovor. Vse je uredu. dons ni nič več. Tako da spet veselo naprej. jeej!user posted image

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.3.2006 13:27:20   
A_A
jaz sem v nosečnosti imela rahel krvavkast izcedek v času, ko bi nastopila M, mogoče je pa to

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu krdji)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......