|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi pregled
6.5.2005 9:29:42   
TINEJA
Pozdravljene,
danes sem prvič na tem portalu in moram povedat, da je zelo zanimiv. Zanima pa me nekaj, namreč zadnjo menstruacijo sem imela 23.3.2005, in takoj ko sem ugotovila, da sem noseča sem se naročila ne pregled in naročena sem 23.5.2005. Pa me zanima ali je to dovolj hitro, ker meni se zdi to cela večnost, da vidim če je vse vredu.
LP:zmeden2:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prvi pregled
6.5.2005 9:31:41   
Nannn
jest mislim da bo ravno pravi cas in da bos lahko ze lepo videla svojo pikico..tudi jaz imam prvi pregled na isti dan kot ti...ampak zadnjo M sem imela 05.04.05 tako da sva razlike en tedne priblizno...

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prvi pregled
6.5.2005 9:40:36   
TINEJA
Hvala za odgovor, no upam, da bo ta čas hitro minil tudi tebi, lepo se imej.

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prvi pregled
6.5.2005 10:04:29   
via_2
pozdravljena,

jaz sem imela zadnjo menstruacijo 24.3.2005 - torj en 1 dan kasneje kot ti. pomeni, da imava obe rok konec decembra. :bravo:

za pregled sem poklicala ta teden, v torek (3.5.05) in so me tudi želeli naročiti šele konec meseca maja. pa sem vprašala, če je možno prej. odgovor je bil samoplačniško. seveda sem pristala in za 5.000 sit imam pregled že v ponedeljek. komaj čakam.

tudi meni se zdi ta forum super, izvedela sem že kup koristnih informacij, pa sem se odločila, da se še jaz malo oglasim. punce kar tako naprej!

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prvi pregled
6.5.2005 11:02:55   
TINEJA
POZDRAVLJENA,
ME VESELI, DA IMAVA OBE PRIBLIŽNO V ISTENM ČASU ROKE. UPAM, DA BO VSE VREDU, SAJ BOM DO PRVEGA PREGLEDA NONSTOP V DVOMIH. SPOROČI MI KAKO BO V PONEDELJEK NA PRVEM PREGLEDU.
PA TO ŠE ME ZANIMA: VČASIH IMAM KRČE IN ME RAHLO ZBADA V SPODNJEM DELU TREBUHA, PA ME ZANIMA ALI JE TO NORMALNO ALI JE LAHKO KAJ NAROBE?

LP

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prvi pregled
6.5.2005 11:16:39   
tinkamiška
Hojla Tineja:rozica: in ostale:)

Jst sem mela pa zadnjo M 26.3. in sem že bila na prvem pregledu, so mi samo ptrdili nosečnost in povedali da je pikec v maternici, pa da je mehurček velik 4mm:) Zdej mam pa naslednji pregled 12.5. in komaj čakam:bravo::bravo::bravo:

Tudi mene je ves čas malo špikalo in bolelo tako kot, da bo prišla M. Zdej se je malo pomirilo tu pa tam me pa še vseeno malo pikne. Pravijo, da se maternica širi in da je zaenkrat vse O.K.

Če te preveč žre pa pejdi na samoplačniški UZ, da boš bolj pomirjena:rozica::rozica::rozica:

Vam vsem želim lepo9nebesa in zdravega, lušnega:duda:!

Tinka

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prvi pregled
6.5.2005 12:22:44   
Nannn
Tineja nic ni narobe ce te stiska...saj mene tud vcasih bolj in vcashi manj...pa se malo izcedka imam...

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prvi pregled
6.5.2005 12:38:13   
via_2
pozdravljene,

tudi mene špika, največkrat zvečer in zjutraj. čez dan verjetno nisem tako pozorna na to.

me pa zanima, če se vam že kaj pozna. jaz imam večja prsa in malo bolj napihnjen trebuh.

pa veliko sončka

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prvi pregled
6.5.2005 12:43:57   
tinkamiška
Jst mam tudi večja prsa, sem že zamenjala modrček, ker so me tastari preveč tiščali, pa trebušček mi bolj ven skoči kadar se najem, drugače pa je vse po starem. Aja, pa ene par mozolov mam na novo8)

LP:rozica:

Tinka

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prvi pregled
6.5.2005 12:49:15   
Rozalija
Men je pa ful smešno. V prvo sem imela takoj večja prsa, sedaj pa nič. Pa kako so me bolela, sedaj nič. Če mi ne bi bilo skoz po malem slabo in če ne bi trebuh rastel sploh ne bi verjela, da sem noseča. Trebuh pa žel tak kot prvič v kakšnem 14 tednu. Dobro da je še tok hladno da noben ne opazi....

Drgač mam pa prvi pregled v torek. Komaj čakam. Pa da vidimo če je vse ok z mulčkom

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   prvi pregled
6.5.2005 12:55:04   
tinkamiška
Sem brala, da je bilo pri eni tudi tako s prsmi, ampak sej ne morejo kr v nedogled rast:) se mal ustavi pol pa spet mal nadaljuje:)

Jst sem prvič noseča in takrat se menda kasneje pozna trebušček ne? Vsaj tako sem brala.

Ti želim, da hitro mine čas do torka in da boš kmalu zagledala svojega:duda::)

Se beremo:rozica:

Tinka

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
6.5.2005 13:28:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu TINEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   prvi pregled
6.5.2005 14:17:57   
gaya
Ojla,

pozdravljene vse, še jst pristavim svoj piskrček, k sem nova na tem forumu :). Zadnja M 27.03. Prvega pregleda še nisem imela, niti se nisem mogla naročit, ker imam G na dopustu, tko da željno čakam ponedeljek, da vidim, kdaj me naroči :). Drugače pa tudi mene ful pika in ščipa, pa en bel nesmrdeč izcedek mam, kot povečan bel tok, pa napihnjena sem ko balonček :).
Čestitam vsem za :duda: in upam, da se še kaj kontaktiramo, ko mamo podobne roke :sloncek:.

Pa lep vikend vsem :bravo::bravo:

gaya

gaya

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   prvi pregled
6.5.2005 14:44:34   
via_2
hoj,

tudi sama sem imela nekaj časa ta izcedek, zadnje dni ga več ni. me pa občasno malo zaboli glava - bolečina na srečo traja le nekaj trenutkov.

to je moja prva nosečnost, tako, da bi tudi jaz želela, da se kontaktiramo, si svetujemo, izmenjujemo izkušnje.

pa veliko sončka vsem

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   prvi pregled
6.5.2005 15:24:29   
Anonimen
Tega pa res nisem vedela, da bodo prsa tako uplahnila približno v 7. tednu. Sem se kar ustrašila, da je kaj narobe, ker so me na začetku tako grozno bolele, potem pa naenkrat nič več.

Jaz sem na pregled čakala do konca 10. tedna in sem bila zelo dolgo v strahu in pričakovanju. Ampak se je splačalo, :duda: je velik že skoraj 3 cm, se že premika in brca, tako da je bilo zelo lepo gledat. Jaz tega ne bi zamenjala za pregled 4 tedne prej, ko bi videla en velik 0!
Tako da nič strahu, punce, če vas naročijo malo kasneje. Saj bo hitro minilo. Pozdravček vsem!

(odgovor članu TINEJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   prvi pregled
6.5.2005 17:41:27   
Nannn
ja someone jest tud mislim da je bolje iti na prvi UZ malo kasneje ko se ze kaj vidi...ampak po drugi strani pa priznam da bom do 23.05.ko imam pregled kar malo v strahu ce je vse v redu saj sem imela pred dvema letoma ze en ss...moja G gre namrec drug teden na dopust tako da tudi ce bi hotla prej se ne da vec...me pa nic ne bolijo prsi...mislim da imam malo vecji trebuscek,prsa me nic ne bolijo edino mislim da imam malo vecje...imam pa izcedek tak bolj bel in brez vonja...upam da je to v redu...aja imam malo vecji apetiti...a mislite da je to ze od tega ker sem noseca al kva mi je...

LP Nannn:muca:

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   prvi pregled
6.5.2005 19:22:07   
TINEJA
ZNOVA POZDRAVLJENE,
HVALA VAM VSEM ZA ODGOVORE IN NASVET. TUDI ZAME JE TO PRVA NOSEČNOST IN TUDI PRI MENI SO SE POJAVILE TAKŠNE SPREMEMBE KOT NAŠTEVATE(POVEČANE, BOLEČE PRSI, KO SE NAJEM IMAM FUL NAPET TREBUH, POVEČAN IZCEDEK IN PA ŠPIKANJE V TREBUHU). TUDI JAZ BI BILA ZELO VESELA, DA ČIM VEČ KONTAKTIRAMO IN SI IZMENJUJEMO SVOJE IZKUŠNJE.

LP:sloncek:

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   prvi pregled
7.5.2005 21:00:43   
tinkamiška
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
kolk nas je:):):)

seveda bomo na vezi:rozica::)

Tinka

(odgovor članu TINEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Menjanje postelnjine
petruska

Kako pogosto menjate postelnjino?

enkrat tedensko (18%)

enkrat an 14 dni (42%)

enkrat mesečno (33%)

enkrat na dav meseca (4%)

redkeje kot na dva meseca (3%)

Število vseh glasov: 387

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!