|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi pregled
21.2.2005 14:52:37   
miš_ka
pozdravček!
saj imam še kar dober teden časa do prvega pregleda. me pa je danes začelo nekaj bolet v levem jajčniku. ima katera kaj pojma o tem?
mogoče sem panična kar brezveze, ampak predolgo sem čakala na pikico, da bi to šlo mimo mene. tako, da bom verjetno kar jutri zagnjavla mojega G.
no, pa vprašanje. kaj se vse dogaja na prvem pregledu, kaj pogleda, kako dolgo traja, skratka vse me zanima!?
hvala za odgovore!!
lp, m
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prvi pregled
21.2.2005 15:12:46   
pi
miška koliko pa si noseča. Jaz sem 4 tedne in 5 dni. Pregled imam komaj 8.3. Sem že nestrpna, saj me vsak dan bolj skrbi če je vse ok.

(odgovor članu miš_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prvi pregled
21.2.2005 15:19:02   
miš_ka
ups. sem pozabla napisat, 8t3d

(odgovor članu miš_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prvi pregled
21.2.2005 16:31:03   
Jančika_
Miška, jaz sem 8t3d gestacije (ti verjetno šteješ od prvega dne zadnje M, jaz je nisem imela, tako da ne morem uporabljati tega štetja).

Sestra pri G mi na vsakem pregledu, tudi prvem, zmeri pritisk, pa stehtati se moram. Mi ni treba posebej onenjat, da tista njihova vaga kaže ful več kot moja doma.:)-

G mi je na prvem pregledu tako v prvi kot drugi nosečnosti naredil UZ za potrditev. Če se prav spomnim, me je v prvi nosečnosti pregledal tudi vaginalno, tokrat pa ne. Povpraša te po družinski anamnezi (če je v družini diabetes ali kaj podobnega), določi PDP (OK, ti ga že veš, pri meni je moral tokrat delati 2 UZ, da je določil).

Potem sem šla v laboratorij dat kri in vodo in to je bilo to. Kako dolgo traja? Pojma nimam, kakih 10-15 min recimo.

(odgovor članu miš_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prvi pregled
21.2.2005 16:33:00   
Jančika_
Aja, špikanje ni ponavadi nič nenavadnega, ampak če te skrbi, kar v akcijo. Mene precej zbada na desni strani. Danes sem bila na pregledu, ker sem čez vikend čisto rahlo krvavela, pa mi je G rekel, da je to vse normalno.

(odgovor članu miš_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prvi pregled
22.2.2005 8:12:08   
saba
MENE JE NA ZAČETKU TUDI SKOZI ŠPIKALO NA OBMOČJIH JAJČNIKOV, PA JE g. REKU DA JE TO NORMALNO.

LP
SABA

(odgovor članu miš_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Nakupovanje
patkapatatka

Ko najdeš najlepšo stvar za svojega otroka

gledaš ceno (57%)

kupiš brez nadaljnjega (43%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!