|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi pregled
20.7.2007 9:15:35   
pika_poka
punce najprej lepo pozdravljene. prvi pregled imam čez 5 dni, že res komaj čakam, da bom končno 100%, da pričakujemouser posted image . imam pa eno vprašanje. na prvem pregledu med drugim vzamejo tudi kri, zanima me kdaj potem te izvide šele zveš? ali šele na naslednjem pregledu? moj G gre namreč potem na dpoust tako, da verjetno ne bom moralala niti poklicati. to me pa zanima zato, ker se zelo slabo počutim. nenehno imam vrtoglavice in težko glavo. vem, da so to nosečniški znaki ampak vseeno slutim, da imam tudi slabo kri.

pridne bodite pa čim bolj v sečnki se zadržujte.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
20.7.2007 9:34:13   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pika_poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prvi pregled
20.7.2007 9:40:15   
maja80
Meni je G. na prvem pregledu samo potrdila nosečnost, potem na drugem sem pa dala kri in vodo. Rezultate bom pa zvedela na tretjem pregledu.

papauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.7.2007 10:05:01   
NELY00
Lep pozdrav.Nosečnost ti na prvem pregledu potrdijo z vaginalnim ultrazvokom.Na začetku se vidi majhna pikica in slišati je utrip.Na izvide ti ni treba čakati.Lep pozdrav

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.7.2007 10:07:43   
Tanayya29
živjo!
na začetku ti naredi vaginalni UZ,meni so vzeli tudi kri in vodo(za tokso,pa tiste bolezni, pa krvno skupino pregledajo itd..),rezultate dobiš na naslednjem pregledu, čez en mesec!
lp.

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu NELY00)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
20.7.2007 13:47:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tanayya29)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......