|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi krci
3.11.2005 8:29:32   
soncek&luna
no, pa smo vceraj zvecer preziveli prve krce nasega fantka... sem po priporocilu patronazne mu dala mal bebi caja, ker je se vedno nakazoval, da je lacen pa so ga potem krci zacel dajat user posted image user posted image ... mi je bilo prav hudo zanj... sam kaj morem... pa se mami mi mal pomaga in sva se pocle, ker mi ga je hotela vzet iz narocja in ona potolazit... nisem ji pustila in sem ji rekla, da se moram navadit pomirit otrocka, ker bom potem itak prepuscena sama sebi... je bla kar mal uzaljena... moram priznat, da ji tudi nisem hotela dat tistega zadovoljstva, da bi potem rekla kako je potolazila otrocka men pa ni ratal... sem groznauser posted image ?

no trudila sem se po najboljsih moceh da sem ga nekako umirila... sledili so presledki umirjanja in jokanja.... sej mi je bilo full hudo.. me je najprej panika zagrabila, ko se ni hotel nehat jokat.. pa sem si rekla: punca, umir se, itak mu ne mores dost pomagat razen, da ga imas v narocju in miris.... in je uspelo... sem prav ponosna nase user posted image  (do naslednjic user posted image )

sem ga ponoci kar k sebi vzela...

upam, da sosedi niso imel nic proti joku.... hmmmm se sprasujem zakaj se sploh oziram na njih....

sem vam morala opisat to mojo prvo izkusnjo user posted image

Mami, pika moja!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi krci
3.11.2005 8:50:51   
Dejča
Mislim, da si opravila za čisto 5 user posted image  user posted image . Tudi glede mame imaš še kako prav - ti si bila njen otrok, mali je pa tvoj in vačjda ga boš ti (po)mirila. Ne daj se, pa naj bo še tako užaljena. Meni gre tudi fuuul na živce, kadar dam Taro tašči in začne jokati (po nekem času), pa mi je sploh ne prinese nazaj, ker misli, da jo bo ona umirila in moram jaz ponjo, ko slišim, da joče. MIIISLIIIM! Ampak se je že umirila, tako kot se bo tudi tvoja mama. Vse lepo ti želim, pa čim manj krčev.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: prvi krci
3.11.2005 9:23:40   
nana 27
Jutro, Sonček! Pri meni je podobno..krčki in nemoč, da malega bitjeca ne morem pomiriti. Najraje bi še sama začela jokati skupaj z njim user posted image , ampak počasi mi uspeva, da ga uspem pomiriti. Tudi mene moja mama sekira in sprašuje, če je z njim vse v redu in ali je to normalno, da se otrok toliko dere, kot da se midva z bratom nisva nič jokala user posted image  in potem se sekiram še sama. Pa saj bo...vsak teden so starejši in težji. Kmalu bo bolje!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?