Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prvi dan bolniške brez nadomestila 26.2.2010 21:28:42
|
|
|
|
bumerang
|
Ok samo potem naj bo popolnoma tako kot v tujini, torej tako, da ti za tisti dan ni potrebno prinesti zdravniškega lista. Javiš, da te ni, in je ok.
|
|
RE: prvi dan bolniške brez nadomestila 27.2.2010 12:58:18
|
|
|
|
endrina
|
Ma ravno pri tem so se odločili šparati. Pravi bumbarji so ti naši politiki. Pa kaj se pa gredo. Po eni strani želijo imeti več otrok, po drogi pa starše še tako "kaznujejo". Jaz pravim da je prav da je eden od staršev doma, ko je otrok bolan, ker te takrat res najbolj potrebuje. Res pa je, da si malo kdo to lahko privošči. POnavadi otroke dajo babicam al pa kar v vrtec, pol pa ni čudno če je skoz v vrtcu otrok bolan, ko pa skoz katera bolanega prešverca tja. Če bodo to res naredili, bo takih primerov še več. Grozno no! Mislijo da bodo s tem kaj prišparali - klinac. Če bodo starši to res delai, bodo pa drugi otroci zboleli, pa bodo imeli z zdravljenjem še več stroškov. Ja na to pa verjetno ni nihče pomislil od onih v LJ - seveda, ko pa so že vsi taki, ki imajo odraslo deco.
|
|
|
|
RE: prvi dan bolniške brez nadomestila 27.2.2010 21:28:26
|
|
|
|
PC Baby
|
Joj bukselni. To je skor k un predlog, da se porodniški dopust ne šteje v delovno dobo. Važno da skrbijo za nataliteto.
|
|
|
|
RE: prvi dan bolniške brez nadomestila 27.2.2010 22:11:01
|
|
|
|
babylove
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Ok samo potem naj bo popolnoma tako kot v tujini, torej tako, da ti za tisti dan ni potrebno prinesti zdravniškega lista. Javiš, da te ni, in je ok. V tujini je tako, da bolniške za otroka sploh ni. Nimaš pravice ostat doma zaradi bolnega otroka. Pri koriščenju bolniške zase pa so 3 dnevi karence. Prvi trije dnevi bolniške niso plačani. Jaz govorim za Francijo, za katero tujino pa ti govoriš, pa ni razvidno.
|
|
|
|
RE: prvi dan bolniške brez nadomestila 27.2.2010 22:35:54
|
|
|
|
bumerang
|
Konkretno za Italijo za javni sektor. Ker so pravice od kolektivne pogodbe do kolektivne pogodbe različne.
|
|
RE: prvi dan bolniške brez nadomestila 28.2.2010 20:47:13
|
|
|
|
TiaSara
|
V tujini je tako, da bolniške za otroka sploh ni. Nimaš pravice ostat doma zaradi bolnega otroka. Kaj pa potem narediš, ko je otrok bolan? Ah, ja saj sem vedno govoprila, da je nam lepše, kot "razvitim"Evropejcem, pa standard gor ali dol. Samo očitno nam je več do visokih dohodkov in drugih cifer, kot do lepega življenja. Gremo v Evropo .
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.