|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi UZ
12.11.2007 12:03:22   
Nataan
Sem v 8t in imam jutri prvi UZ pri ginekologu. Je z vami na prvi pregled šel tudi vaš partner? Kakšen UZ naredi g. na prvem pregledu? Vaginalnega?

Hvala in lep dan vsem:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi UZ
12.11.2007 12:08:49   
Anonimen
Prvi pregled je vedno vaginalni, tak da te bo partner počakal kar lepo zunaj.

(odgovor članu Nataan)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2007 12:12:52   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Taly

In zakaj bi potem partner ostal zunaj? MOj je bil zraven, povedala sem mu prej, da je vaginalni, da ga ne bi motilo da mi nekdo drug šari tam spodaj, potem sem šla najprej jaz najprej v ordinacijo, vprašala kar me je zanimalo o nosečnosti in seveda tudi če se lahko moj pridruži na UZ in ni imel G. nič proti.

Tako sva si lepo skupaj z najdražjim prvič ogledala najino malo pikico. Prav tako v 8 tednu...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2007 12:16:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

IZVIRNO SPOROČILO: Taly

In zakaj bi potem partner ostal zunaj? MOj je bil zraven, povedala sem mu prej, da je vaginalni, da ga ne bi motilo da mi nekdo drug šari tam spodaj, potem sem šla najprej jaz najprej v ordinacijo, vprašala kar me je zanimalo o nosečnosti in seveda tudi če se lahko moj pridruži na UZ in ni imel G. nič proti.

Tako sva si lepo skupaj z najdražjim prvič ogledala najino malo pikico. Prav tako v 8 tednu...

Jah ne vem no, kolkr sem brala tukaj, večina počaka zunej.Nekateri ginekologi sploh ne pustijo na 1 pregledu. Če pa je tvoj bil zraven pa čestitke.user posted image

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2007 12:22:18   
Taula
Mojega lubega nič ne bi motil vaginalni UZ, samo G dovoli da je partner zraven šele v drugi polovici nosečnosti.
Gre vedno z mano, a počaka v čakalnici.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2007 12:31:46   
Ninica
Meni so obakrat prvič delali vaginalni UZ. Moj je pa bil prvič zraven na NS, ker prej se še itak nič konkretnega ne vidi. G pa ne bi imela nič proti, če bi bil tam tudi takrat.

LP, Ninica

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2007 12:36:58   
Nataan
No, vidim, da se je vnela kar zanimiva razprava:)

Hvala za odgovore. Moj bo vsekakor šel z mano, pa tudi če samo v ordinaciji počaka:)

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2007 12:37:01   
scubadiver
Kaj pa vem. Jaz sem mnenja da ima partner enako pravico kot jaz videt pikico že na prvem pregledu kot jaz. Saj sva jo skupaj naredila in je od obeh... In mislim da bi se z G.-jem kar skregala če ne bi pustil. No, na srečo ni bilo treba ker se je takoj strinjal. Nisem niti vedela da se nekateri ne.
Morm pa priznati,da je imel moj user posted image  kar solzne učke ko je gledal zraven na UZ... Je bila ful lepa izkušnja za oba...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2007 12:39:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Kaj pa vem. Jaz sem mnenja da ima partner enako pravico kot jaz videt pikico že na prvem pregledu kot jaz. Saj sva jo skupaj naredila in je od obeh... In mislim da bi se z G.-jem kar skregala če ne bi pustil. No, na srečo ni bilo treba ker se je takoj strinjal. Nisem niti vedela da se nekateri ne.
Morm pa priznati,da je imel moj user posted image  kar solzne učke ko je gledal zraven na UZ... Je bila ful lepa izkušnja za oba...

user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu scubadiver)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2007 12:41:10   
Sandra*
Pri men je bil moj pri prvem uz zraven, ker me je bilo malo strah ker sem prej mela ss. Mi je pa delala vaginalnega, ampak ni nič kompicirala, da ne bi mogel bit zraven.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.11.2007 12:49:19   
Bingica
V katerem mesecu pa naredijo UV preko trebuha?

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.11.2007 12:54:23   
Taula
Meni ga je prvič v 9 tednu in 4 dni.user posted image

(odgovor članu Bingica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.11.2007 14:25:43   
Inigo
jst sm mela prvi pregled v 6t. vaginalegnega. ker je se videl samo rumenjaček, sem naročena spet čez en teden (prvi je bil pa prejšnji teden, torej sem bila naročena čez 14 dni). mislite, da bom imela spet vaginalen UZ ali čez trebuh?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.11.2007 14:32:20   
Taula
8 teden imaš UZ spet? Če boš na koncu 8 tedna bo mogoče poskusila preko trebuha..če se pa nič ne vidi bo šla pa vaginalno.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.11.2007 17:58:17   
Leiah
Jaz mislim, da bo kar vaginalni naredila, tako ne bo "zgubljala čas" za uz preko trebuha. Mogoče se pa motim.
Meni je prvič v 10 tednu pogledal preko trebuha. Na nuhalni mi je tudi sprva gledala preko trebuha, potem je začela nekaj jamrati, da se slabo vidi (ker sem bila športnica in je baje zaradi tega trebušna stena debelejša-tako je ona rekla) in je potem probala z vaginalnim uz, samo tamali se ji ni hotel pravilno obrniti, tako da je morala pregled dokončati preko trebuha user posted image

Lp

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.11.2007 18:20:24   
Inigo
aha, tko to! no, bomo videli. če pravte, da ste mele "zunanji" UZ šele po 10 tednu... pol bo drug tedn kr vaginalni.

lepo se imejte in uživajte!

(odgovor članu Leiah)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.11.2007 19:00:45   
Pia77
Tam nekje do 10. tedna se dela UZ z vaginalno sondo; NS je obicajno ze z abdominalno sondo (razen, ce je vidljivost slaba ali pa je plod neugodno obrnjen). Moj ljubi je sel z mano samo na NS in na morfologijo.
Na morfologiji mi je G najprej izmerila maternicni vrat z vaginalno sondo, pa ni partnerja, ki je zraven sedel, niti pogledala (mu je pa takoj izrocila sprintani 'dokazni fotomaterial', na katerem se jasno vidi, katerega spola je dete :)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.11.2007 20:08:08   
Naja30
Če želi partner, lahko gre zraven. Po moje ti noben G tega ne bo preprečil. Moram p priznat, da moja G ne vidi rada to, pa ne vem, zakaj. Sicer je tudi moj počakal vzunaj, pa vseeno.

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?