Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prvi G pregled in vprašanja 28.11.2004 20:58:12
|
|
|
|
urši77
|
Odvzem krvi in urina je odvisno v katerem tednu si(ponavadi se prve laborat.preiskave vzamejo 8-10 teden).Sledi ginekološki pregled, vaginalni UZ in če si noseča 10 ali več tednov še navadni UZ. Vprašaj pa vse kar te zanima! LP in "prinesi pokazat"kako lepo slikico od :duda:(za katero moraš ponavadi sama prosit in ponekod plačat 500sit) A ja, pa za te preiskave ti ni treba biti tešč!
|
|
|
|
prvi G pregled in vprašanja 28.11.2004 21:00:52
|
|
|
|
Jessy
|
Ooo, super!:rozica: To so pa res pomembni podatki. Upam, da moj G ima tak UZ, da lahko naredi slikico. Ni potrebno biti tešč! A to pomeni, da na kakšnih drugih preiskavah pa moraš biti tešč? Hvala!
|
|
|
|
prvi G pregled in vprašanja 28.11.2004 21:05:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ti bodo delali UZ, potem je dobro, da imaš poln mehur, se bolje vidi. Se še spomnim, kako hudo je bilo sedeti v čakalnici, ko me je tako tiščalo lulat, pa nisem smela iti. Samo ne vem, če delajo vaginalni in navadni UZ. Meni je najprej naredil navadnega, potem pa se je rekel, ne tole se nič dobro ne vidi, bova mogla še vaginalno pogledat. Nato mi je šele naredil vaginalni UZ. Mogoče boš tam že dobila materinsko knjižico ali pa jo boš morala sama iti kupiti. Mogoče je dobro, da to po telefonu, ko se boš naročila, kar vprašaš, če ti ne bodo sami nič rekli. Sicer pa kar malo premišljuj, kaj te zanima, in si zapiši, da ne boš pozabila.
|
|
|
|
prvi G pregled in vprašanja 28.11.2004 21:39:04
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem bila prvo pri na pogovru pri sestri, sma napisali materinsko knjigo, potem sem imela pogovor z g, kasneje me je pregledala, nato pa se uz(vaginalni):bravo:...dobila sem slikico:love: dobila sem napotnice za odvzem krvi in za urin;) aja nisem še ziher če sem morala tudi pri g dat urin:ups:se mi zdi da ja!:miska: upam da sem pomagala kaj:muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?