Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 23.4.2005 22:50:50
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
prvi G. pregled - za očka 23.4.2005 23:01:55
|
|
|
|
kofetek2010
|
jaz sem imela poln mehur in mi G ni delal vaginalnega UZ, se je pa lepo videl naš rižek in slišal srček (sem 7t)
|
|
|
|
prvi G. pregled - za očka 24.4.2005 10:10:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri meni je lahko bil zraven le na nuhalni svetlini in na morfologiji v 20. tednu. Me je sicer vedno pregledal tudi vaginalno, pa zato ne mara drugih zraven. Tistih dvakrat pa me je čakal, da sem se oblekla in zlezla nazaj na mizo.
|
|
|
|
prvi G. pregled - za očka 24.4.2005 12:11:17
|
|
|
|
Pupica
|
Moj :love: je bil pri vseh pregledih zraven. Tudi pri morfologiji v 22.tednu, kljub enemu zelo "specialnem"G(dr.Tratnjeku)9nebesa Pa tudi se mi zdi da imaš protekcijo, če pride očka zraven. Nama je G vse zelo podrobno na dolg in širok razložila:bravo::bravo:
|
|
|
|
prvi G. pregled - za očka 24.4.2005 12:44:02
|
|
|
|
KMALU
|
Jaz bom hotela, da je zraven pa me prav briga kaj si o tem G misli..:zmeden:
|
|
|
|
prvi G. pregled - za očka 24.4.2005 14:04:51
|
|
|
|
Lana_s
|
Mislim, da je odvisno od G. Moj je bil sicer kasneje zraven, pa ni nič komplicirala. Moja G ima navado, da me najprej pregleda, potem se oblečem in se vležem na drugo mizo, kjer mi naredi UV. In šele po pregledu mi je rekla, da lahko fanta pokličem in je bil pri UV zraven, prej pa ne - zgleda, da noben/a G nima rad/a da so prej zraven, čeprav mene ne bi motilo (ne bi nič novega videl). LP
|
|
|
|
prvi G. pregled - za očka 24.4.2005 14:09:21
|
|
|
|
KMALU
|
:)-:)-:)-jaz ne razumem zakaj ne bi bil. Saj bi bil pri moji glsvi, ne bi gledal noter :)-:)-:)-
|
|
|
|
prvi G. pregled - za očka 25.4.2005 7:36:45
|
|
|
|
Dari
|
Tudi z mano gre :love: na vsak pregled, in če mi dela UZ je z mano v ordinaciji, sicer počaka v čakalnici. Tudi v 8 tednu, ko mi je delala vaginalni UZ je bil zraven - ni ne mene ne G nič motilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?