|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvi "grižljajčki"
28.8.2008 20:40:29   
madasa
Pozdravljene,
sedaj pri 6m sva začeli z uvajanjem GH. Začela sem s kornčkom in krompirjem. user posted image  je pri prvi žlici zelo navdušena potem, pri tretji, pa jo že vse mine in bi se samo še igrala oz se obrača vstran.
Danes se mi je zdelo da ji celo gre na bruhanje ko je okusli krompirček. Ji pa vso hrano pretlačim z vilicami in razredčim z vodo tako da je še vseeno kar gosto. Ali ji je mogoče pregosto?
Kako pa so zgledali vaši prvi "grižljaji" hrane?
Kdaj pa potem začnejo jesti malo bolj konkretno oz vsaj 10 žličk?
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prvi "grižljajčki"
28.8.2008 21:02:01   
Tisana
Naša še sedaj ne poje 10 žličk, prav za prav niti ene user posted image  Sicer pa, to gre ful počasi! Ne sili je jesti. Čisto dovolj je, če sedaj poje tudi samo eno žličko. To so čisto novi okusi zanjo, predvsem je pa tudi vse novo za njeno prebavo, tako da žlička, dve, tri je na začetku maksimum. Potem pa... ti bo že sama povedala - vsaj nam je user posted image (mami, niti ene, prosim!)

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.8.2008 21:28:38   
Pia77
Naš se je tudi pačil in se delal, kot da se mu bruha... kljub temu pa je pridno odpiral ustka in pojedel več kot samo eno žličko... Če je pregosto, našega rado sili na bruhanje, čeprav ni delčkov.

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.8.2008 10:31:36   
baja*
Uvajanje GH je namenjeno spoznavanju novih okusov in teksture hrane. Začneš z 2, 3 žličkami, nato pa postopoma povečuješ. Želodček še ni pripravljen za velike količine GH. Tudi jaz sem hrano pretlačila z vilico (nikol nisem miksala) in jo malo razredčila z vodo, v kateri se je kuhala, ali pa z mojim mlekom.

Vzami si čas in ne hitet z GH. Lepo korak za korakom oz. žličko za žličkouser posted image

(odgovor članu Pia77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
29.8.2008 11:23:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Ime?
daisy87

Katero ime vam je ljubše?

Žana (33%)

Zala (67%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!