Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prvič v celovec - zmedena 7.12.2004 9:07:26
|
|
|
|
majča
|
Z mojim možem sva se odločila, da je čas, da se končno enkrat spraviva v Celovec pogledat ponudbo otroških igrač, vozičkov, oblačil (zame in za malo bebo)... predvsem, ker tukaj tako razglabljate o tem, da ste me kar malo naredile radovedno (sem prebrskala ves iskalnik:))... Pa me zanima... - Kje naj greva, čez Ljubelj ali čez Karavanke (glede na zimske razmere na Ljubelju)? - Rabiva vinjeto ali ne? (ne greš po avtocesti??) - Lokacije so Südpark (C&A, H&M, Toys), Schmid, Kika,... a še kaj?? - Morava biti na kaj pozorna?? Če bi bila katera tako prijazna in mi odgovorila na ta vprašanja, bi ji bila resnično hvaležna, ker imam kar malo čuden občutek, da bi se kar tako podala v Celovec... Prosim... Pozdravček od Maje
|
|
|
|
prvič v celovec - zmedena 7.12.2004 9:16:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem šla še vedno čez Ljubelj, tako da ti glede avtoceste ne morem odgovoriti. Sicer pa so trgovine, ki si jih naštela, tiste, v katere se ti splača iti pogledat. Če boš obiskala vse te trgovine, verjemi, da boš imela čisto dovolj. Tako nakupljenih stvari kot poln kufer nakupovanja. Se kar zamudiš, da vse pogledaš.
|
|
|
|
prvič v celovec - zmedena 7.12.2004 9:23:27
|
|
|
|
baby23
|
Vse kar ti lahko svetujem je, da pojdi čez Ljubelj, vinjete pa ne rabiš, ker ne greš nič po AC. Kar se pa trgovin tiče, sem pa še nevednik, ker še nisem hodila po baby nakupih v celovec, samo po cunje zame. Upam, da kmalu tudi po baby cunce. LP
|
|
|
|
prvič v celovec - zmedena 7.12.2004 9:28:23
|
|
|
|
tejč
|
Midva sva šla novembra čez Ljubelj, zdaj je pa že bolj zimsko, greva pa kar z vinjeto čez Karavanke (v soboto greva), pa ti bom drug teden povedala, kako in kaj. LP. Mateja
|
|
|
|
prvič v celovec - zmedena 7.12.2004 10:11:52
|
|
|
|
lidia
|
pridruzujem se mnenju mete o Toysu, jaz sem bila v Gradcu in sem bila prav tako globoko razocarana: nikjer nobenega osebja, tudi izbira ni ravno navdusujoca, res ne vem, kaj vas tako fascinira v tej trgovini. Tudi blazine za dojenje nisem dobila, potem sem nasla zelo kvalitetno in lepo pri Odeji Skofja Loka in sem zelo zadovoljna! Ce katero zanima, stane 5.053,00 SIT. LP, :nosecka::modri:35t4d
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?