|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvič noseča
18.4.2005 10:01:08   
micki
lep pozdrav vsem bodočim mamicam! natanko pred enim tednom sem opravila test, ki je pokazal pozitivno!:) prvi pregled pa imam v sredo. Zakaj me je sestra naročila šele takrat (skoraj teden po testu)? Kaj pa zdaj? Malo me je strah; kako zgleda prvi pregled, baje, da je možna krvavitev po pregledu, strah me je spontanega splava (pred 4.leti sem imela enega), skratka sedaj me je pa začela panika grabit.... a se je to kateri tudi dogajalo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prvič noseča
18.4.2005 10:20:42   
natja_
Najprej čestitam :bravo:

Čuvaj se in svojo pikico, ne obremenjuj se s tem, ali boš otročka obdržala ali ne.... bodi optimistična, veseli se vsega lepega kaj te čaka....:duda:

Tudi jaz upam, da bom v četrtek videla namesto :hudicek: coprnice :modri: , čeprav sem tudi jaz imela dva meseca nazaj ss, pa vendar poskušam gledati vse optimistično in ne gledati nazaj....

srečno... natja :sloncek:

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prvič noseča
18.4.2005 10:42:26   
Anonimen
Micki, meni pa se zdi, da ni dobro prehitro na prvi pregled hodit. Kaj pa, ce se se ne bo videlo in bos potem 1 teden panicna, ko bos cakala 2. pregled.
Saj te razumem, jaz sem tudi nestrpna, mene je narocila na prvi pregled sele ob dopolnjenem 10. tednu!!! To pa se mi zdi malo pozno, ampak je v mejah normale :(

(odgovor članu micki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   prvič noseča
18.4.2005 11:28:49   
CIPRESA
Čestitke še od naju!!!!!

Tudi mene je grabila panika pa sem se pol kar skulirala. Čim manj sekiranja, pa čim več počitka.....to sedaj vidva najbolj potrebujeta.

LP CIPRESA :nosecka:

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prvič noseča
18.4.2005 11:39:54   
micki
saj komaj čakam pregled, da bom pomirjena. Mojo kolegico je g tudi pregledal pri 6. tednu, samo da je slišal bitje srca (baje, da se takrat zazna).

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prvič noseča
18.4.2005 12:16:24   
Tiamo
Mene je tudi panika grabila prvič, ko sem k G. No še vedno me pa sem že v 24 t. Slaba izkušnja to prinese.

Probaj pozabit, ker če se boš sekirala bo še slabše.

Jaz sem imela prvi pregled v 7t in se sliši utrip, lepo se vidi vrečka,...

LP Tia74

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prvič noseča
18.4.2005 12:22:23   
micki
Kaj pa ginekološki pregled? Baje, da ga g opravi samo pri nekaterih?!

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prvič noseča
18.4.2005 13:23:13   
teta beta
Seveda opravi ginekološki pregled, itak boš imela vaginalni UZ, ker si naročena tako zgodaj, poleg tega pa bo pogledal, če nimaš kakega vnetja ipd.
ne boj se, da bi po pregledu krvavela, večina ne krvavi.

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prvič noseča
18.4.2005 15:54:21   
mujcek
Micki jaz sem se za prvi pregled naročila komaj v 8 tednu, ker vem, da se bo takrat že boljše in bolj sigurno videlo; je pa res, da se mi zdi to še tako daleč. No čez 10 dni bo kaj bo, upam samo, da bo vse v redu in nebo slabih novic :)

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prvič noseča
18.4.2005 16:37:15   
Meceno
Čuvaj se , ne se preveč obremenjevat in veselo :nosecka: , veliko pisanja po RR:bravo::bravo::bravo:

Lp Meceno

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   prvič noseča
18.4.2005 19:32:50   
AKŠ
najprej iskrene čestitke....

pazi nase in se ne preveč obremenjevati....to še dodatno kaj sproži....

želim ti veselo nosečnost....

(odgovor članu micki)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?