|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvič brcne
5.8.2005 20:03:26   
katy_
ejla...
jaz sem v četretem mesecu in se mi zdi, da sem danes cutila kot, da me je brcnil..
zanima me, kdaj ste ve prvič čutile ko vas je brcnil in kako vas je kaj ste čutile'??
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prvič brcne
5.8.2005 20:04:33   
Anonimen
Prvič, da sem bila prepričana, da je tisto, kar sem čutila, premik otroka, je bilo 02.07.2005, ob 23:15... :)-:)-:)-

(odgovor članu katy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   prvič brcne
5.8.2005 20:17:26   
LE&TA
Bolj ko razmišljam, bolj sem prepričana, da je blo to dans ponoči, mela sem čudne sanje, nekaj vzdihovala, pol me je :love: zbudu, nakar nisem takoj zaspala. Pol pa mi je v trebuhu 3x močno neki se premaknilo kot trije močni vali, kot valovanje, blo je čutit in tud slišat. Ne vem, ampak sigurno ni bil zrak v črevesju, ker je bilo precej drugače.

:nosecka:17t

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prvič brcne
5.8.2005 20:18:45   
Anonimen
Ja, tudi pri meni je bilo valovanje, kakor ti praviš, ampak je bilo čisto jasno, da je valovanje povzročil otrok in ne kaki črevesni plini ali kaj podobnega.

(odgovor članu katy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   prvič brcne
5.8.2005 21:55:13   
Žan Luka
Tudi naše detece se že premika in dela valove:bravo: . Ta občutek je super, sploh pa ko imaš enega v naročju, drugi ti pa z valovanjem pokaže, da je vsak dan večji in da se tudi njegov dan bliža :metulj: .

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prvič brcne
5.8.2005 22:55:52   
ribica.
Jaz sem prve brce začutila v 16. tednu. Bilo je približno tako, kot bi mi utripal kak živec.

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prvič brcne
6.8.2005 11:21:48   
tina104
Pri dopolnjenem 17. tednu - čisto tako kot pravi ribica.

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prvič brcne
6.8.2005 12:13:14   
Yasminka
Prvič sem ga začutila v 17. tednu. Nisem točno vedla a je to to :zmeden2:
Zdej v 20. tednu pa že tako močno brca, da ga čuti tudi :love: če da roko na bušija.
Prav te brcike me ponoč zbujajo. Danes sem čist fuč sej sem zbujena že od 2.00 :zaspan:.
Pozdravček
Y

(odgovor članu katy_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Koriščenje LD po porodniški
endrina

Kako ste izkoristile pripadajoči letni dopust po končani porodniški odsotnosti?

izkoristila sem ga takoj po porodniški,da sem ostala dlje z otrokom (53%)

hotela sem izkoristiti celega pa mi delodajalec ni dovolil (7%)

izkoristila sem en del,ostalega sem si prihranila za drugič (20%)

sploh nisem mogla izkoristiti dopusta (21%)

Število vseh glasov: 133

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!