|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prvič v celovec - zmedena
7.12.2004 9:07:26   
majča
Z mojim možem sva se odločila, da je čas, da se končno enkrat spraviva v Celovec pogledat ponudbo otroških igrač, vozičkov, oblačil (zame in za malo bebo)... predvsem, ker tukaj tako razglabljate o tem, da ste me kar malo naredile radovedno (sem prebrskala ves iskalnik:))...

Pa me zanima...

- Kje naj greva, čez Ljubelj ali čez Karavanke (glede na zimske razmere na Ljubelju)?

- Rabiva vinjeto ali ne? (ne greš po avtocesti??)

- Lokacije so Südpark (C&A, H&M, Toys), Schmid, Kika,... a še kaj??

- Morava biti na kaj pozorna??

Če bi bila katera tako prijazna in mi odgovorila na ta vprašanja, bi ji bila resnično hvaležna, ker imam kar malo čuden občutek, da bi se kar tako podala v Celovec...

Prosim...

Pozdravček od Maje
Neposredna povezava do sporočila: 1
7.12.2004 9:16:22   
Anonimen
Jaz sem šla še vedno čez Ljubelj, tako da ti glede avtoceste ne morem odgovoriti. Sicer pa so trgovine, ki si jih naštela, tiste, v katere se ti splača iti pogledat. Če boš obiskala vse te trgovine, verjemi, da boš imela čisto dovolj. Tako nakupljenih stvari kot poln kufer nakupovanja. Se kar zamudiš, da vse pogledaš.

(odgovor članu majča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2004 9:23:27   
baby23
Vse kar ti lahko svetujem je, da pojdi čez Ljubelj, vinjete pa ne rabiš, ker ne greš nič po AC.

Kar se pa trgovin tiče, sem pa še nevednik, ker še nisem hodila po baby nakupih v celovec, samo po cunje zame. Upam, da kmalu tudi po baby cunce.

LP

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2004 9:28:23   
tejč
Midva sva šla novembra čez Ljubelj, zdaj je pa že bolj zimsko, greva pa kar z vinjeto čez Karavanke (v soboto greva), pa ti bom drug teden povedala, kako in kaj.
LP.
Mateja

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2004 10:11:52   
lidia
pridruzujem se mnenju mete o Toysu, jaz sem bila v Gradcu in sem bila prav tako globoko razocarana: nikjer nobenega osebja, tudi izbira ni ravno navdusujoca, res ne vem, kaj vas tako fascinira v tej trgovini. Tudi blazine za dojenje nisem dobila, potem sem nasla zelo kvalitetno in lepo pri Odeji Skofja Loka in sem zelo zadovoljna! Ce katero zanima, stane 5.053,00 SIT.

LP, :nosecka::modri:35t4d

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2004 22:20:52   
mala maja
Se pridružujem menju ostalih. Sigurno čez Ljubelj, kr na Karavankah stojiš lahko tud pol ure pred tunelom pol pa še tista zoprna avtocesta.

Ja no je pa tako Toys`r`us in kika sta v IC sam moje menje je tako da je Kika ratala naš RUTAR center(tud drago se mi zdi notri), TOYS se splača otroška oprema vsekakor pa ne cunjic za :duda:

No pol maš pa se center H&M, pa C&A pa ORSAY, pa v bivšem QUELE majo tud nekej za oblečt.
MOje menje iz pred 14 dni ko sem bila gor se ti ne splača jet drugam kot v C&A pa TOYS ker ni izbire. Pa še trgovine so razmetane in se pripravi na hojo.

Aja mogoče se splača jet pošpegat tud v SPAR(tam kjer je bil bivši KGM)

LP :nosecka:mala maja 26t4d

(odgovor članu majča)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?