lex
|
Pri nas imamo enko par, najprej fanta, potem deklico. Narazen sta 2,5 leti. Meni se je v bistu uresničila mladostniška želja po takem paru (ker sem bila jaz prva in potem je orat ledino pri starših). No jaz sem že rej Aleksu kupovala posteljnino rumeno, voziček je sicer moder, ampak bi bil tak tudi, če bi bila punčka, jajčka je sposojena,.......... Oblačila? Ja že ko se je Aleks rodil sem prva oblačila dobila na sposojo, pa tudi sedaj. So bila toliko nevtraln, da je šlo. Pri sineku sem dobivala v dar oblačila za celo leto, sedaj so mi nosili bolj kot ne za sproti (kratki rokav,....), kar mi je tudi prišlo zelo prav ker jih nisem imela - sta pozimi in spomladi rojena. No oblečem ji tudi njegove stvari, razen tistih res tipično fantovskih ne - srajca, lanene hlače, ker so tako delane, ... recimo nosi pa njegovo jakno, ki ji ni videt da je fantovska, tudi hlače za doma in razne trenerkice mi bodo prišle prav. Meni je bolj kontra mino: fant ne more nositi za punco stvari. Mi je sestrična dala od hčerkice potem drugi del oblačil, ko jih je že prerastla pa je mogoče 1x imel eno pižamo gor, kaj druga pa ne. Na punčkastih cotkah so sami volančki, ali rožice, ali so pa roza barve,....... in nikakor ne sedejo fantom, kontra lažje oblečeš. Tudi jaz sem imela krizo ko sem izvedela, ker sva bila nenkako prepričana, da bova midva imela pa dva fanta, ampak ko dobiš svojo štručko v naročje itak pozabiš kaj si imel v mislih ko i izvede kaj bo. Ti samo uživaj v nosečnosti, aja pa naša že zdaj bolj za avtomobilčkigleda kot pa za pupo.