Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prve govorilne ure, jasli - kaj vprašati 27.9.2006 18:28:55
|
|
|
|
bumerang
|
Pred kakim letom je bil nekje objavljen seznam primernih vprašanj, ki bi jih starši lahko zastavili vzgojiteljicam na govorilnih urah. Ker me ne zanima samo ali je "priden ali lump", sem se spravila iskat ta seznam pa ga nikjer ne najdem. Pregledala sem celoten forum "vrtec" in mi je, zgleda, spolzel. Ima katera shranjen ta seznam vprašanj? Če je poniknil, bi sestavili novega? V pomoč - našla sem samo tole (al bina): groba motorika - telovadba, gibanje, ples - fina motorika - risanje, plastelin, sestavljanje sestavljank, barvanje (ali prav drži barvico recimo), ali se s tem zna zamotiti nekaj časa - socialziacija - kako se obnaša do drugih otrok, ali ima prijatelje, ali ga je treba kdaj dat na ohlajanje, ali je "usmiljen", torej ga gane, če kdo joka in mu pomaga - petje - ali si zapomni besedila, ali sodeluje pri petju, plesu - govor - ali zna obnoviti zgodbico, pravljico - ali je samostojen na WC, pri umivanju rok, ali "lepo" je
|
|
RE: prve govorilne ure, jasli - kaj vprašati 27.9.2006 19:03:04
|
|
|
|
Anonimen
|
No, nekaj od tega ti bo gotovo prav prišlo. Pač prilagodiš starosti otroka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?