|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prva zelenjava
3.11.2005 9:49:24   
Naja31
Ojla punce,

dopoldansko dojenje sva uspešno nadomestila z enim sadnim obrokom, zdaj bova pa začela s "kosilom". S katero zelenjavo naj začnem? S korenčkom?

Hvala.

Lp, Naja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prva zelenjava
3.11.2005 10:32:50   
morskadeklica
Jaz sem začela s korenčkom, potem pa kar hitro z ostalo zelenjavo (predvsem tisto iz juhe-cvetača, koleraba, korenček). Na začetku je ni marala, zdaj pa jo obožuje.

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2005 10:34:38   
NinaŠ
Jaz sem začela s korenčkom, cetačo, kolerabo, brokolijem.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2005 11:02:52   
tinatona
Jaz sem pa začela z bučkami. Korenje zapira, zato se ga malo izogibam, čeprav ga ima mali full rad.

LP Tina

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2005 11:14:59   
Suzi*
Korenček, kolerabica, krompir, bučke, cvetača.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2005 11:41:39   
tiktak
Naša je jedla že bučke, korenje (smo ga ukinili ker ni kakala), krompir, brokoli in cvetačo. Zdaj bo na vrsti kolerabica.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?