Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prva stvar, ki ste jo kupile !? 12.3.2013 13:05:20
|
|
|
|
tia12
|
dudiko...za dušo prvezat
|
|
RE: prva stvar, ki ste jo kupile !? 12.3.2013 16:12:07
|
|
|
|
petraaaa
|
Moj prvi album, tisti rumeni s štorklo na naslovnici, da je lahko za fantka ali pa punčko
|
|
|
|
RE: prva stvar, ki ste jo kupile !? 12.3.2013 18:04:34
|
|
|
|
happy85
|
tetra plenice so bile ravno v akciji
|
|
|
|
RE: prva stvar, ki ste jo kupile !? 12.3.2013 18:12:19
|
|
|
|
pin
|
Dodatne vitamine Čakam nuhalno, pol bodo pa € leteli....nekaj zame, nekaj za
|
|
|
|
RE: prva stvar, ki ste jo kupile !? 12.3.2013 18:27:38
|
|
|
|
catt
|
Elevit, in pa nuhalna svetlina :-D dolgoooo sem se zadrževala nazaj pri nakupovanju oblačilc
|
|
|
|
RE: prva stvar, ki ste jo kupile !? 12.3.2013 18:47:20
|
|
|
|
lollipop07
|
bombažnga pajacka sm rekla, da se bom zadržala do nuhalne ampak je biu tako posrečen, da nisem mogla mimo
|
|
|
|
RE: prva stvar, ki ste jo kupile !? 12.3.2013 19:09:56
|
|
|
|
catt
|
Mene je pri nakupu "zmotilo" da so zadnjega nisem vedela spola. Na nuhalni se ni videlo (čeprav mislim, da je to malenkost prehitro za točno napoved spola), na morfologiji je skrivala, na zadnjem ultrazvoku pa je tudi bila presramežljiva rumena, oranžna barva me pa nasploh odbijajo... zelena mi je za fantka... ja vem kompliciram sem pa prihranla par dinarčkov, ker bi zagotovo brezglavo zapravljala, če bi vedela spol
|
|
|
|
RE: prva stvar, ki ste jo kupile !? 12.3.2013 19:22:21
|
|
|
|
Najaa
|
En ful lep rumen pajacek z dvema račkama. To je bilo res ful na začetku, ko še niti nisem vedla kakšne cifre nosijo dojenčki ampak nisem toliko brcnila v temo, ga je kar veliko nosila pozimi.
|
|
|
|
RE: prva stvar, ki ste jo kupile !? 12.3.2013 19:30:00
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Eh, drugič te bom raje po telefonu poklicala, kot pa klikala tukaj... v glavne, lep nov avatara imaš
|
|
|
|
RE: prva stvar, ki ste jo kupile !? 12.3.2013 19:47:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Eh, drugič te bom raje po telefonu poklicala, kot pa klikala tukaj... v glavne, lep nov avatara imaš O hvala. :) Meni je tudi zelo všeč.
|
|
|
|
RE: prva stvar, ki ste jo kupile !? 12.3.2013 19:48:48
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Eh, drugič te bom raje po telefonu poklicala, kot pa klikala tukaj... v glavne, lep nov avatara imaš O hvala. :) Meni je tudi zelo všeč. Na še eno drevo.. jih imam dovolj, da jih lahko talam
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?