|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prva nosečnost
14.8.2007 8:42:09   
mišeka
Pozdravljene!

V nedeljo sva zvedela da bova aprila zibala in sva presrečna. sem klicala G in me je naročila na pregled 11.9. (se mi zdi takoooo daleč).

Zanima me kako je bilo vam ko ste bile prvič noseče, a imate oz. ste imele na trenutke občutek, da sploh niste? Jaz namreč sem na trenutke tako neverjetno srečna in zadovoljna v drugem trenutku kar "pozabim" da sem noseča in se sprašujem ali je vse ok? Vse kar me na to skoz spominja so prsa, ki so taka kot da bi imela silikone  (naravne so za polno petko, zdaj pa so ogromne). Kakšne so kaj vaše izkušnje??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prva nosečnost
14.8.2007 8:47:51   
Barbara111
user posted image user posted image Čestitkeuser posted image user posted image Želim tilepo nosečnost čim manj slabosti in bruhanja.

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.8.2007 9:23:51   
Srčekgirll
Jst ti ne morem povedat kr še nism bla noseča, ti pa lahko rečem: ČESTITKEuser posted image pa čim lepšo user posted image in zdravega user posted image ti želim.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.8.2007 9:27:55   
Katja 271
mišeka čestitam!!! Vse lepo v nosečnosti ti želim!

Jaz sem tudi ta mesec zagledala prvi + in imam tudi pregled na 11.9. Ja, draga moja.... tako daleč je še to user posted image

Drugače se nam pa pridruži na forumu nosečnost - čvekanje v pričakovanju - aprilčice 2008. Smo vse z enakimi težavami kot ti.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.8.2007 9:44:35   
mišeka
čestitke katja 271user posted image user posted image user posted image user posted image

pridružim se vam na forumu nosečnost

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.8.2007 9:45:42   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image

(odgovor članu mišeka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.8.2007 9:47:23   
talika81
čestitke ter mirno user posted image  in zdravega user posted image  ti želim.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.8.2007 9:57:09   
Anonimen
Pozdravljena, tudi js sem bila na prvi pregled naročena zelo pozno. Klicala sem 23.junija, naročili so me 20. julija. Na žalost pa nisem dočakala, ker sem 25.junija imela SS.

Čestitke in srečno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
14.8.2007 10:33:03   
Neža7
ČESTITAM user posted image
Tudi ko sem jaz bila noseča sem tudi jaz velikokrat pozabila,user posted image ker nisem imela nobene težave razen kronično utrujnost (zaradi nizek pritisk) Prse itak ima bolj velike, da sem bila navajena.user posted image Naročena sem že bila na običajni pregled, da sem samo pokicala in povedala, da sem noseča. Prvi pregled pri 5. tednov je samo pogledala, če je plod lepo v maternici. Naslednji pregled sem imela pri 11. tednov za nuhalno svetnilo. Pri 11. tednov sem dobila materinsko knjigo in sem prvič videla svojega otroka in slišala kako srček bijeuser posted image user posted image .(To je bila najlepša stvar na svetu, ko vidiš in slišiš svojo malo bitje) Pri 16. tednov sem imela naslednji pregled in v tem pregledu je samo pregledala maternici in se spet slišala srček. Nisem se počutila kot prava nosečka dokler sem bila 16. tednov, ker sem prvič začutila mojega angela.user posted image user posted image  Na zalost so mi angeli vzeli mojo Nežo pri 19. tednov 28.06.07. user posted image
Zato vam iz srca želim lepo in zdravo nosečnost s čim manj težav, ker je res čudovit občutek.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.8.2007 13:27:44   
Anonimen
Žalostno.user posted image user posted image user posted image
Neža, drži se.

(odgovor članu Neža7)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.8.2007 8:20:12   
pikica030407
pozdravljena vsem lep čestitke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image .
Mišeka te čist razumem, kak ti je, jaz bi čist isto napisala, v nedeljo sem zvedla da sem user posted image  G sem poklicala pa je sestra rekla da me bo poklicala, da je pregled med 8 in 12 tednom , da takrat naj pricakujem klic. Po mojih izracunih pa mam rok konc aprila. user posted image
kak se kaj počutiš?
lsm

(odgovor članu mišeka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?