|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prva ljubezen
4.5.2007 17:50:09   
Anonimen
Je že 15 let odkar nisva več skupaj. Imava otroka, kateri živi z menoj. V teh letih sem ga parkrat videla, sedaj že dolgo ne.
Kar naenkrat se prikaže pred menoj, pripelje sina domov, pred mojo hišouser posted image
Bila sem zunaj in ne morem verjeti, kar srce mi je poskočilo, ko sem ga videla.
A je to možno, res da je bila prva ljubezen in, da sem si ustvarila novo življenje?
Nekaj mi neda miru in bi kar.....................
A je to krivo, prva ljubezen, pravijo, da se ne pozabi???????
Morala sem sem nekomu povedati ker mi ne da miru.
Ali je samo tale pomlad?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prva ljubezen
4.5.2007 17:59:33   
tanikaa
Možno, da je samo pomladuser posted image  In upam, da je samo pomlad v primeru, če si si zdaj že ustvarila novo družino. In on svojo. Ker drugače bo težka. Pusti času čas, in verjetno bo minilo.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.5.2007 17:59:35   
bamby

Če ti tako srce poskoči, potem je še vedno lahko ljubezen. Sama pri sebi moraš razčistiti, ali ti je kaj do njega ali ne. Le tako boš vedela ali ga še ljubiš, ali pa si samo vznemirjena ob njem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.5.2007 18:29:04   
Anonimen
Ja, to bo kr držalo, da se prve ljubezni nikoli ne pozabi.. Vendar pri nekaterih ostane ljubezen še zdaj prisotna.. Če že maš družino, in on, najboljše da razčistiš pri sebi, kaj čutiš do njega in kaj do partnerja..

Vso srečo user posted image

(odgovor članu bamby)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
4.5.2007 21:13:29   
facka
Prva je ljubav došla tiho, nezvana, sama
Za sva vremena skrila se tu negde, duboko u nama.

Se kdo spomni tega komada?

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.5.2007 22:24:00   
smrka
Ne to ni samo pomlad. Se vedno nekaj cutis in tako bo tudi ostalo, saj imas velik spomin na njega, vajinega otroka. Jest mojo veliko bivso ljubezen nisem videla od kar sva se razsla po njegovi volji,.. jokala sem se ko zmesana vsa sem se tresla da se je se mama moja ustrasila.. ni vedla kako naj mi pomaga... se zdaj mi gre jok na lica, res sem ga imela rada!!! Vcasih si ga zelim videti, in tudi poljubiti se enkrat zacutit njegov poljub... a to so lahko le sanje. Zdaj imam jaz druzino in on si je ustvaril svojo stalco. Sem pa dobila nekaj mesecev nazaj njegov mail mu poslala mail.. mi je sicer odgovoril ampak je bil ves hladen in presenecen da sem se oglasila. Kasneje sem zbrisala mail in se enkrat globoko stopila na rano ki je se zmeraj malo odprta.user posted image

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2007 22:45:01   
Anonimen
Poznam ene par takih, ki so šli narazen, si ustvarli svojo novo družino, po 25 letih pa se spet našli. Odvisno kaj TI hočeš trenutno. Nikoli ne reci nikoli.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2007 23:12:33   
lelaval
Poznam ene par takih, ki so šli narazen, si ustvarli svojo novo družino, po 25 letih pa se spet našli. Odvisno kaj TI hočeš trenutno. Nikoli ne reci nikoli.

In jaz. In tudi še kasneje.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.5.2007 9:37:40   
snake
ma dej folk, ma kako!!! ker si bil razočaran enkrat, potem se poročiš z nekom tako, glih ker pride, imaš otroke, in čez 20 let  pustiš vse in greš spet z nekom, ki kako je tvoja prva ljubezen........ma halo, tako si zajebeš celo življenje sebi in možu ali ženi...
rajši sem sama kot z nekom, ki me ne ljubi in ima v glavi samo kako bo spet z bivšo ljubezen.............ne vem, to je vse tako zakomplicirano, katastrofa...ne razumem več nič, boljše da grem kaj delat, ker ko to berem me  zvije na wccccccccccccccc

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.5.2007 9:46:04   
muška
Ja kako to misliš, da ga že dolgo nisi videla, potem ti pa pripelje sina domov?

A ne stopiš skozi vrata, ko pride po sina , mu rečeš dober dan, pa sinu adijo? A sina samo potisneš skozi vrata al kako?

ne razumem, sorry

(odgovor članu snake)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.5.2007 11:16:47   
Anonimen
Meni to tudi ni jasno, da imaš z njim otroka kateri očitno ima stike z očetom in si ga v 15 letih!!! videla samo parkratuser posted image . A te nič ne zanima s kom tvoj otrok gre ali daš kakšna navodila okrog njegauser posted image

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.5.2007 11:43:53   
kaya2007
Ja no, tole ni čist logično...drugač pa ne verjamem, da se prve ljubezni nikoli ne pozabi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.5.2007 16:17:57   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Meni to tudi ni jasno, da imaš z njim otroka kateri očitno ima stike z očetom in si ga v 15 letih!!! videla samo parkratuser posted image . A te nič ne zanima s kom tvoj otrok gre ali daš kakšna navodila okrog njegauser posted image

Naj vam razložim, da ni imel nikoli stikov, ni prihajal po otroka po njegovi želji in verjetno bolj po želji njegove žene. Sedaj je sin polnoleten in ga lepo en dan pripelje domov. Verjetno bi katero to motilo mene pa sploh niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
5.5.2007 16:22:24   
Anonimen
Ker vem,kdo si,ne bom nič komentirala.Saj sama veš,kaj se dogaja doma.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
6.5.2007 12:05:15   
muška
kaj bi katero motilo,a da oče pripelje svojega otroka domov? A bi ti raje videla, da bi odložil nekje v neki stranski ulici? Ne vem, meni se zdi čisto normalno, da če preživi z njim nekaj časa-torej sta očitno nekje bila, da ga ne pusti tam, ali ga posadi na avtobus,... ampak da ga pripelje domov.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.5.2007 12:18:43   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srček

Naj vam razložim, da ni imel nikoli stikov, ni prihajal po otroka po njegovi želji in verjetno bolj po želji njegove žene. Sedaj je sin polnoleten in ga lepo en dan pripelje domov. Verjetno bi katero to motilo mene pa sploh niuser posted image

15 let nič, pol ga pa pripeljeuser posted image user posted image
Mene bi motilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
6.5.2007 12:42:45   
Anonimen
Mislim, da ste zašle s teme. Anonimna sprašuje o PRVI LJUBEZNI!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
6.5.2007 12:51:08   
tanikaa

IZVIRNO SPOROČILO: nati

Mislim, da ste zašle s teme. Anonimna sprašuje o PRVI LJUBEZNI!!!

Saj še nikoli nismo ostali pri vprašanju. user posted image  Vedno se začne obsojanje. Problem ni bistvenega pomena. Glavno je, da se lahko obsoja.

< Sporočilo je popravil tanikaa -- 6.5.2007 12:52:02 >

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.5.2007 15:22:58   
Anonimen
O prvi ljubezni ne morem nič komentirat, ker nanjo še pomislim ne, pa niti na drugo, tretjo....
Sem pa hči ločenih staršev in mi ni jasno kako je mogoče, da svojega bivšega 15 let ne vidiš, pa imaš z njim otroke, potem pa se en dan na dvorišču pojavi. Zato komentiram to situacijo.
Sicer pa če ga prej nisi videla 15 let, lahko da ga tudi sedaj ne boš naslednji 15user posted image . takrat bo pa že plešast in s pivskim trebuhomuser posted image .

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......