Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prva kašica, DM-jeva babylove... 6.6.2010 16:06:27
|
|
|
|
jullie
|
..ma, čist vseeno je..js imam in od Babylove, pa od Hippa, Milupe.. enkrat eno enkrat drugo pa je..
|
|
|
|
RE: prva kašica, DM-jeva babylove... 6.6.2010 16:56:19
|
|
|
|
marjetica8
|
IZVIRNO SPOROČILO: jullie ..ma, čist vseeno je..js imam in od Babylove, pa od Hippa, Milupe.. enkrat eno enkrat drugo pa je.. Tudi jst. Pravzaprav ma ta najrajš uno vanilijevo od babylove. Pa tudi lončke mu jst dam od babylove, kadar kam gremo, al pa kdaj kak frutek varjanta kadar nimam časa malce prpravlat...
|
|
|
|
RE: prva kašica, DM-jeva babylove... 6.6.2010 17:20:35
|
|
|
|
luan
|
IZVIRNO SPOROČILO: jullie ..ma, čist vseeno je..js imam in od Babylove, pa od Hippa, Milupe.. enkrat eno enkrat drugo pa je.. Jaz isto .
|
|
|
|
RE: prva kašica, DM-jeva babylove... 6.6.2010 17:22:21
|
|
|
|
majch
|
ni neke razlike...naša je vse živo probala in jedla.
|
|
RE: prva kašica, DM-jeva babylove... 6.6.2010 17:26:22
|
|
|
|
niwci
|
Hvala. Zanimalo me je predvsem zato, ker vsi delajo reklamo samo za Milupo, tudi pediater... Kolikor sem gledala, je ta DM-jeva tudi BIO in ustreza njihovim standardom, ki so verjetno še bol stroki kot naši
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2010 23:24:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prva kašica, DM-jeva babylove... 7.6.2010 8:16:08
|
|
|
|
ljupka
|
Jaz sem vedno delala sama doma al pa če smo kam šli pa samo frutek!Domače je le domače!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 7.6.2010 9:18:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: prva kašica, DM-jeva babylove... 7.6.2010 9:23:09
|
|
|
|
niwci
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: ljupka Jaz sem vedno delala sama doma mislim, da je vprasanje letelo na mlecne kasice... Hihi.. ja mlečne. Pozabla napisat. Nisem še stokovnjak v tem
|
|
|
|
RE: prva kašica, DM-jeva babylove... 7.6.2010 9:27:23
|
|
|
|
my way
|
jaz naši dajem Baby love kašice al pa Mullerjeve Baby vita al kaj so že
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?