Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prst v usta, cukanje za lase... 21.6.2006 8:15:43
|
|
|
|
L & L
|
Oj. Pri nas je to takole, ko je mali zaspan se začne toučt po glavi al pa praskat za ušesi, prej je meu pa še miganje z glavo sem ter tja. Skratka pri nas je to ko je zaspan. In sem vprašala tut zdravnico pa je rekla da imajo to otroci pač vsak neke znake ko so zaspani, ali kretnje. Za prstek je pa včasih pri nas isto, za to pa ne vem, mogoče zobki ali pa čista zabava . Lp.
|
|
RE: prst v usta, cukanje za lase... 21.6.2006 10:15:31
|
|
|
|
BarbaraE
|
Ja, naša princesa si je tudi tlačila prste v usta. Zdaj je to nekako minilo. Upam, da za vedno. Je pa bilo očitno povezano z zobki. Zdaj so že lepo ven pokukale in rastejo vse 4 štirice. Ima pa 14 mesecev. Ko pa je zaspana, se pa začne praskat oz. vleči za ušeska. Cuka pa najraje mene, sama ima za kaj takega prekratke laske.
|
|
|
|
RE: prst v usta, cukanje za lase... 21.6.2006 12:58:12
|
|
|
|
Jančika_
|
Naš me je prejšnji teden poklical, naj ga pridem pogledat, nakar si je vtaknil roko v goltanec tako globoko, da je bruhnil, pol se je pa režal ko zmešan . Nisem nič reagirala, čeprav me je skoraj kap in od takrat se tega ni več lotil. Nimam pojma, kje je to pobral.
|
|
|
|
RE: prst v usta, cukanje za lase... 21.6.2006 17:11:54
|
|
|
|
tina104
|
Naš ima obdobja, pravzaprav nekaj dni, ko kako stvar počne, npr. nekaj dni ful pljuva, potem nekaj dni si prste tišči v ušesa, globoko v usta, .... pač po mojem nekaj novega pogrunta in potem mu je to všeč, še posebej če vidi, da se mu smejiš, lahko tako početje kar traja. Če pa se niti ne zavzameš, kaj dela, pa ga to početje ponavadi po kakih 3 dneh mine.
|
|
RE: prst v usta, cukanje za lase... 21.6.2006 18:16:22
|
|
|
|
Anonimen
|
naša tisa si je učas pa še zdej kdaj tišala prste v oči k je bla zaspana tko da sem mislna da si bo oči iztaknila
|
|
|
|
RE: prst v usta, cukanje za lase... 23.6.2006 12:23:31
|
|
|
|
katjandraž
|
Naš veliki fant, ki bo imel septembra že 4. rojstni dan, zgleda, ko je utrujen takole: levi palček v usta, kazalček v oko, z desno roko bi pa mamico cukal (samo mu ne dovolim več, ker sem že alergična na to, da se me kdo po glavi dotakne), tako da desna roka pristane v njegovih laseh . Prov smešn sicer zgleda, samo palček in zgornja čeljust sta pa že kar boga . Bom dala slikco v album, da boste vidle, kako to zgleda pri nas.
|
|
|
| Stran: [1] |
CEPLJENJEmanu77Ste dali oziroma boste dali svojega dojenčka cepit?da (
75%)
ne (
16%)
sem še v dvomih (
9%)
Število vseh glasov: 166Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!