|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prsna črpalka
11.2.2006 18:41:24   
soncicaT
Zanima me ena stvar.

Ali ste si že pred porodom kupile prsno črpalko?..

Kako pa si v porodnišnici stiskaš mleko, če ti recimo kaj ostane v dojki?

Ali jo je praktično imet? Je kar draga zadevica, zato me zanima, kaj menite o njej.

Vsak informacija bo dobrodošla.

Lep pozdravček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prsna črpalka
11.2.2006 18:52:20   
tinkamiška
sončica, jst je nisem kupila pred porodom, ker je potem še zmeraj dovolj časa, da se jo kupi. sej jo lahko gre user posted image , če je trebauser posted image .

lp,
tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.2.2006 20:20:28   
ona
Nikakor ne kupuj takih stvari pred porodom,saj ni sigurno,da jih boš potrebovala,ker niso najbolj poceni!V porodnišnici pa.če boš imela napete dojke,si jih masiraj pod tušem z vročo vodo,da popusti pritisk,potem pauser posted image  čimveč pristavljaj!Itak po porodu se ti komaj tretji dan začne nabirat oz.delat mleko in 4 dan greš pa normalno že domov!Karkoli boš rabila ti bo že dragi prinesel.Dobro edino,da si vzameš v porodnišnico modrček za dojenje in blazinice,da jih seveda daš lahko v modrček!
Pa srečno!

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.2.2006 20:37:44   
spelaz
Kot rečeno, počakaj. Jaz sem jo v porodnišnici dobila na posodo (MB), tako da če bo treba kar tam prosi zanjo ali pa naj ti tvoj dragi prinese.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.2.2006 21:52:28   
ines2001
Živio. Jaz je nisem nikoli potrebovala, pa sem eno hčero dojila do polnega 6 meseca brez dodatkov, pa še potem naprej kar nekaj časa, zdaj pri drugi pa četrti mesec polno dojim in seveda bom do šestega meseca in še kaj več. Meni osebno je najbolje dati otroku direktno iz dojke, po potrebi, nisem pa nikoli mleka zmrzovala pa ne vem še kaj.

lep pozdrav
                                                                    ines2001

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.2.2006 7:45:34   
lelaval
Jaz sem 3x rodila in sem jo 3x potrebovala. Sem si kupila že pred odohodom v porodnišnico, ker, če bi mojega poslala, ne bi vedel katero kupit (prodajalke pa itak pravijo, da so najboljše najdražje).
V porodnišnici pa sem nekje drugi dan že imela naval mleka, otrok pa toliko ne spije. Kasneje doma pa tudi - je spala celo noč in sem si morala črpat.
Stanejo pa nekje od 8.000-13.000 Sit.

(odgovor članu ines2001)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.2.2006 9:00:26   
rija
Počakaj.

Jaz sem si jo sposodila v neki trgovini s sanitetno opremo, ameda, tako, ki črpa obe dojki hkrati in je res superuser posted image   edino nastavke sem si morala dokupiti. Drugače pa sem jo rabila cela 2 tednauser posted image  user posted image  potem pa so mlekarne bankrotirale....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.2.2006 9:05:17   
Primoza
Ne - če jo boste rabila, jo lahko kupite v trenutu, Avent, cena kakih 11000 sit.

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.2.2006 11:05:51   
Tricia
Jaz bi tud počakala do poroda, ali pa še dlje...Meni jo je fant kupil 1 teden po porodu in sem jo rabila samo en teden, ker nisem imela dovolj mleka in sem torej 14 dni po porodu mogla začet dodajat, po 1 mesecu pa sem obesila dojenje na klin....tako da smo denar vrgli praktično v smeti.

V bolnišnici pa je nisem potrebovala - itak sva z user posted image   tretji dan šli domov. Moja frendica pa je mogla bit noter 8 dni in so ji dali oni črpalko. Govorim o Šempeterski bolnišnici, kako je drugje, ne vem.  

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.2.2006 12:04:50   
Anonimen
no js sem pa v prvo mela sposojeno sm je nsm vzela s sabo v porodnišnico kar mimje blo ful žov sej sem mislna da mi bo joške razgonil. tko da zsej v drzgo gre zihr z mano. mislm pa da bi jih v porodnišncah skor mogl met

(odgovor članu Tricia)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.2.2006 12:24:01   
ribica.
Mislim, da za v porodnišnico ni take sile če je nimaš sabo, za doma pa vsekakor naj te čaka.  Govorim seveda iz mojih izkušenj. Po prvem porodu se mi je mleko naredilo  ravno na dan odhoda domov in joške sem imela kot kamen. Tamala niti približno ni vsega popila. Bila pa je nedelja in mislila sem da me bo pobralo od bolečine do naslednjega jutra. Tako da v drugo bo šla črpalka kar z mano v porodnišnico.  Raje 1o jurjev kot pa možnost vnetja, do katerega lahko pride v roku par ur (se mi je zgodilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.2.2006 13:03:10   
Maxica
Jaz sem imela ful mleka, tako da sem si po nasvetu patronažne nabavila Aventovo črpalko in si po vsakem podoju do konca spraznila dojko.
V porodnišnici sem si tudi črpala mleko, ker je bil user posted image  zlatenčen in je bil skoraj en dan pod lučko, tako da ga nisem mogla dojiti. So pa imeli eno tako ročno, stekleno črpalko, nekoliko bolj grobo, kot je Aventova, ki je zame osebno zakon.
Jaz ti svetujem, da počakaš z nakupom. Če jo boš potrebovala, jo boste pa takrat kupili.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.2.2006 15:30:28   
arielca
Jaz sem jo kupila kasneje, in sicer od Aventa. V porodnišnici so jo moji cimri posodili, ker je imela ful poškodovane bradavice, tko da ni bilo problema. Rodila sem pa na Jesenicah.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.2.2006 10:14:39   
katjandraž
Jaz sem dobila 1. sposojeno od prijateljice in je nisem nesla v porodnišnico, kasneje doma pa sem jo uporabljala. Moje dojke so proizvajale ogromne količine mleka, vendar je odvečno mleko v glavnem kar samo ven teklo, tako da sem prvi mesec uporabljala plenico in mrežico okoli namesto modrca in blazinic. Črpalka je prišla prav zato, da je lahko tudi user posted image  "podojil" malega in je bil ful ponosen.
Sedaj imam tudi sposojeno od druge prijateljice, vendar mi en delček črpalke manjka, tako da ga mogoče dobim od sestrične in gre črpalka za vsak slučaj z mano v porodnišnico.

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.2.2006 23:03:49   
nadika
Poskusi si jo sposodit mogoče od kakšne kolegice je dost draga zadeva, boljš, da za ta denar kupiš kej druga!

lp

(odgovor članu soncicaT)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.2.2006 17:38:01   
Grascakinja
Kupila sem jo kasneje, ampak mi je žal, da je nisem že prej. Res koristen kos opreme in vreden vsakega tolarja! Kupi rabljeno, morda se bolj splača.

(odgovor članu nadika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?