|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prsi
11.3.2008 16:35:57   
little angel
mene pa nekaj zanima... vedno sem mela pred in med M malo bolj "polne" prsi, zdaj pa mi se mi zadnji teden samo vecajo (sej ne da mam kaj protiuser posted image ) ampak mi je pac zanimivo kr vem da nikol ni blo tak, so mi postali ze kr modrcki malo tesni... se vam dogaja isto?ko sem jedla kt se mi to ni dogajala zdaj pa odkar 4 mesce delama na bebi pa se mi zdi da so toti hormoni cist adijo nouser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prsi
11.3.2008 17:49:38   
uršika***
Midva tut delamo na bebici, pa imam še kar majhneuser posted image user posted image user posted image user posted image
Nič ne zrastejo, pa še bolet me nočejo. Vsak dan jih gledam, če so kaj zrastle pa nič. Tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za  večje prsi. Boš pa morala modrce zamenjat.user posted image user posted image  Pa upamo na veselo novicouser posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še user posted image user posted image user posted image  za srečo

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.3.2008 17:53:37   
little angel
user posted image user posted image user posted image mene tud nic ne bolijo samo rastejouser posted image no upam da bodo se cel mes lepo rastle proti koncu mesca se bolet zacele in pol zadnjega v mescu bo vidla user posted image joj kaki lepi scenarij sem zdaj napisala

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.3.2008 17:57:17   
_ancica_
meni se tudi odkar delava na user posted image dogajajo cudne stvari. Vsak mesec 2 tedna pred predvideno M dobim nesteto znakov, ki kazejo na user posted image , pa se mi potem vsakic vlije user posted image  user posted image Od povecanih prsi, da o bolecinah niti ne govorim user posted image Upam, da tvoje vecanje prsi pomeni kaj lepega, saj ves user posted image in ne prihoda user posted image . Drzim pesti! user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4
11.3.2008 17:57:35   
uršika***
ja. res se lepo sliši. Jaz mam tudi tak scenarij kot ti. Pa me še nič noče bolet. Nič mi noče bit slabo....
Ne morem verjet, da to pišem. Rada bi, da mi je slabo. Hudouser posted image user posted image
Kdaj boš delala test?

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.3.2008 18:10:25   
little angel
IZVIRNO SPOROČILO: uršika***

ja. res se lepo sliši. Jaz mam tudi tak scenarij kot ti. Pa me še nič noče bolet. Nič mi noče bit slabo....
Ne morem verjet, da to pišem. Rada bi, da mi je slabo. Hudouser posted image user posted image
Kdaj boš delala test?

ceprav se slisi se tako smesno in cudno ja tudi jaz bom vrjetno najsrejcnejsi clovek na svetu ko mi bo slabo seveda zaradiuser posted image user posted image uf test pa bo se kr pocakal... vrjetno 1 aprila al pa ne raje 2 da nebojo vsi mislili da se hecamuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6
11.3.2008 19:39:14   
*bubyka*
ja moje pikice, se tud vsak mesec kar okol O povečajo. Pa nič ne bolijo. Pa že vsa vesela ksačem in polna optimizma, pol pa nič.
Ta mesec je spet tako. Me bolijo, tud vsi ostali znaki, pa ziher ni nič...no sej bo kmalu jasno. Še kak teden. Joj se vleče...

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.3.2008 20:21:23   
tejci01
Mene tudi bolijo prsi kak dan pred M in tokrat sem že mislila da bo user posted image ,
ker sem imela čudno bolečino in prsi so bile večje.
Ampak ni bilo nič drugega kot samo user posted image .
Komaj čakam, da bom user posted image , ker si v tem trenutku to najbolj želiva.
Po internetu že gledam vozičke in sem ga že skoraj izbrala, samo
manjka mi še nekaj najbolj pomembnega. user posted image  seveda.

Neposredna povezava do sporočila: 8
11.3.2008 21:15:20   
little angel
ja meni pa so se zacele "vecat" kaki teden po user posted image jaz mam tud ze vozek izbranuser posted image

(odgovor članu tejci01)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2008 7:48:13   
Rosi*
Moje se na mojo srečo nič ne večajo, tudi bolijo ne. Pa ne zato, ker ne bi hotela zagledat user posted image  ampak že zdaj ne dobim modrca. Za moj okus so prevelike, tako da upam, da med nosečnostjo ne bojo kje še zrasle.

Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2008 7:55:47   
becky
rosi, poznam problem. ampak modrce pa dobim v lisci v mb. tam je ena ful prijazna prodajalka, starejša in zna ful svetovat. mene je prvič kar iz kabine potegnila in gledala za številko in od takrat grem vedno k njej. drugač pa moj komaj čaka, da bodo večje user posted image . bomo vidli. po pravici povedano, mi je vseeno, če bodo večje, sam da bom videla + (in to danes) in da potem ne bodo postale preveč dolgeuser posted image

(odgovor članu Rosi*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2008 10:17:37   
Rosi*
K vidis user posted image  ti je res vseeno, kakšne prsi imaš. Se strinjam z Becky. user posted image

Drugače pa držim pesti, da bo res +.

Uporabljam pa tudi sama samo liscine modrce. Vejo kaj delajo. user posted image

(odgovor članu becky)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2008 10:25:03   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

meni se tudi odkar delava na user posted image dogajajo cudne stvari. Vsak mesec 2 tedna pred predvideno M dobim nesteto znakov, ki kazejo na user posted image , pa se mi potem vsakic vlije user posted image  user posted image Od povecanih prsi, da o bolecinah niti ne govorim user posted image Upam, da tvoje vecanje prsi pomeni kaj lepega, saj ves user posted image in ne prihoda user posted image . Drzim pesti! user posted image user posted image user posted image

Se ti pridružujem!!! Vsak mesec sem 100% potem pa user posted image . Zdej tečemo že 8 krog. Vem da bo 8 moja srečna številka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image    Sam še fajn user posted image user posted image user posted image  morava pa bo. Vi pa tud punce!!!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2008 10:36:38   
pike
zdravo punce,
ja tudi jaz vsak mesec gledam prsi, če bodo kaj boleče, se kaj povečale. Zdaj sem jemala Stediril m pred 14 dnevi in sem mela ful boleče. Danes pa sem zadnji dan na K in me nič ne boli ne trebuh, ne prsi.. nič. Sem pa bila pri G, ko sem bila 3 dan na K in je rekel, da bi naj bila O od 10-15 dne. Ma jaz samo upam, da se prime. Ta mesec imam še posebej veliko upanje. Edino kar me jezi je to, da bo moj ravno tisti dan odsoten, ko bo prvi dan brez K in pol čez dva dni tudi. A bo dovolj čeuser posted image en dan prej in pol vsaka 2-3 dni?

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.3.2008 10:39:30   
aqua77
Čim več, tem boljš!!!!  user posted image  Pa držim pesti zate!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pike)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.3.2008 18:54:40   
lunica 85
punce po moje preveč razmišljkamo vse o tej naši nosečnosti,zato se namvsak mesec zdi da zdaj pa bo kaj.čim mnaj razmišlajajte o tem ,mogoče se nam pa glih takrat vzegne.lp lunica 85

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?