Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prosim za pomoč glede bolečin pri M!!! 1.3.2009 22:17:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Zato tudi jemljem KZ in nimam več težav
|
|
|
|
RE: prosim za pomoč glede bolečin pri M!!! 1.3.2009 22:20:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zato tudi jemljem KZ in nimam več težav kaj je to KZ? jaz nimam pojma kaj to pomeni!!
|
|
|
|
RE: prosim za pomoč glede bolečin pri M!!! 2.3.2009 8:08:21
|
|
|
|
ursa30
|
tablete proti bolečinam mogoče.... jaz vzamem ponavadi ketonal, je pa res, da ga dobiš samo na recept.
|
|
|
|
RE: prosim za pomoč glede bolečin pri M!!! 2.3.2009 8:08:56
|
|
|
|
ursa30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Zato tudi jemljem KZ in nimam več težav kaj je to KZ? jaz nimam pojma kaj to pomeni!! verjetno je mislila napisat KT-kontracepcijske tabletke..
|
|
|
|
RE: prosim za pomoč glede bolečin pri M!!! 2.3.2009 10:07:57
|
|
|
|
čebelca2
|
tud jst sem imela včasih zeloooo boleče menstruacije in močne, tako da niti v šolo nism mogla... ko sem začela jemat kontracepcijske tabletke (3leta) nisem mela več močne in ne boleče. tudi po tem ko sem jih nehala jemat nimam več tako neznosno bolečih, in tudi močne ne vač tko kot prej. sem bila pred nekaj tedni na operaciji pregrade in so tam eni punci rekl, kr je tud rekla da je čist fertik v službi in se čist s tableti zafila da lahko zdrži, da je lahko zelo boleča menstruacija zaradi pregrade. če se ti zdi da nekaj ni vredu, pejt do ginekologa, sej so zaradi nas tam...
|
|
|
|
RE: prosim za pomoč glede bolečin pri M!!! 2.3.2009 10:14:45
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen KER TO SE MI DOGAJA PRVIČ!! Če je tako, pojdi k zdravniku.
|
|
|
|
RE: prosim za pomoč glede bolečin pri M!!! 2.3.2009 21:51:17
|
|
|
|
Barbara_L
|
Tudi meni se je to zgodilo pri zadnji M. Najprej mi je skoraj en mesec zamujala, nato pa take bolečine,da sem samo ležala in čakala, da tablet prime. Groza. Naročena sem pri G konec meseca in sporočim, kaj bo rekel, ker čutim, da nekaj ni bilo povsem ok pri zadnji M. Punca, pri takih bolečinah je treba h ginekologu.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.