|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za pomoč
16.5.2007 19:24:33   
sončnica27
Pozdravljene!

Sem še ena nova na tem forumu. Sicer vas redno prebiram že kakšo leto, sedaj pa vas prosim za malo pomoči. Vem da je o tem bilo že veliko govora, a ker sem tako živčna moram to nekoga vprašati. Torej: lani v septembru sem prenehala z jemanjem kontracepcije. Do letošnjega aprila sem imela menstruacijo redno, vsak meseč na 28-30 dni. No, ta mesec pa je še ni bilo. Zadnja menstruacija je bila 14. aprila, potem pa nič več. S fantom sicer razmišljava o user posted image , in sedaj sama ne vem, ali imam nosečniške znake ali so le ti posledice stresa in želje po user posted image . Naredila sem tudi test (tisti iz dm-a), ki pa je bil negativen.

Zdaj pa ne vem kdaj naj test ponovim, glede na to da čutim utrujenost, omotico, napihnjen trebuh, stalno željo po hrani, pa tudi vonj se mi je nekako izostril.

Hvala vam za pomoč že v naprejuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za pomoč
16.5.2007 19:25:48   
lex
Poizkusi čez kak dan ponovno narediti test. In upam, da zagledaš user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sončnica27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.5.2007 19:30:31   
sončnica27
Hvala ti za tako hiter odgovor!

A misliš, da je ta izostanek user posted image   lahko posledica jemanja kontracepcijskih tablet, glede na to da do sedaj nisem imela nobenih problemov in je bila vedno točna? Kakšne izkušnje?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.5.2007 20:03:07   
hokejistka
Meni je m, ko sem prenehala s KT zamujala skoraj 2 meseca. In to naj bi bilo povsem normalno. Verjamem pa, da te zelo moti, saj delata na user posted image . Brez skrbi počakaj še par tednov.
Srečno!!!

(odgovor članu sončnica27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.5.2007 22:22:44   
majci23
normalno je da se ti M cikel po jemanju KT ureja kar nekaj mesecev. jaz sem že pol leta brez KT pa imam še vedno zelo neredne cikluse. enkrat na 30 dni drugič na 45 dni in več. kar neprijetno. probaj malo tudi opazovati svoje telo..recimo kdaj imaš ovulacijo itd.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?