|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za nasvet
5.1.2005 7:38:46   
ery
Ojla... Nekaj časa vam že pišem...Berem vaša sporočila skos, ampak imam res malo casa, v sluzbi je veliko dela...

Nekaj pa me vseeno zanima...
Zadnjo M sem imela 25.10. in v petek imam šele 1.pregled. UZ ne vem, če bom že imela, baje je odvisno od ginekologa.

Zdaj pa vprašanje, da ne dolgovezim...

Imam sefico, ki mi je rekla
Kolegica gre v pokoj julija ali avgusta, takrat imam jaz po moje rok.
Kaj naj ji recem za v petek? Moram ji povedat, da grem prej iz sluzbe..., pa bi se rada kaj zmislila in ne bi rekla, da imam G pregled?

Drugace me je pa ful strah povedat, da sem noseča... sicer ne vem kdaj ji bom povedala, zaenkart še ne...

Hvala vam punce za nasvete....

lep dan in čim manj slabosti..:)

ery
Neposredna povezava do sporočila: 1
   prosim za nasvet
5.1.2005 7:54:16   
Lunca1
Saj ginekologa imaš lahko če si noseča ali pa tudi ne. drugače pa ji reči da imaš kakšnega drugega zdravnika ali pa zobozdravnika.

Lp Lunca

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   prosim za nasvet
5.1.2005 8:03:27   
hugolina
ojla!
Razumem,da si v zelo zoprni situaciji, saj tole s službo večini pomoje dela težave. Ampak jaz bi na tvojem mestu povedala čimprej, ker skrivati dolgo ne boš več mogla in se mi zdi tudi fer do ostalih. Kar pač mislijo naredit s tabo, pa itak bodo (se mi zdi), al poveš jutri al pa čez 1 mesec.
Jaz sem povedala takoj, ko sem prišla od G. in sem vedela da je ziher. Vsem se je zdel zelo fino, da nisem skrivala, pa še za naprej se lahko menijo (glede študentov in to..), potem ko mene ne bo več. Mislim da sem s tem dobila kar nekaj pik.
Želilm ti uspešno rešitev, pa premisli, kaj bo bolje zate. SREČNO:rozica:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   prosim za nasvet
5.1.2005 8:41:33   
Grascakinja
Jaz sem tudi kar povedala direktorju, takoj, ko sem bila ziher (v 7.tednu). Mislim, da je bila to najboljša poteza mojega življenja - jaz sem hotela bit na čistem. Takoj sem že dobila asistentko, ki jo uvajam v delo in bo do mojega odhoda vse teklo kot namazano. Poleg tega se je njemu tako zelo fino zdelo, ker je takoj zvedel in smo lahko mirno splanirali leto za naprej, za piko na i mi je pa odobril še povišico, da bom lahko imela med porodniško večje dohodke. Pa da ne boste mislile, da sva v kaki žlahti ali kaj podobnega... Verjemite mi, imam dosti manj želje po bolniškah in si res želim delat do konca, ker imam tako spodbudno in razumevajoče delovno okolje.
Direktor, ti si car!
Vsem vam želim take šefe!!!!!!!!!!

Pupa 14t

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   prosim za nasvet
5.1.2005 9:50:06   
ery
Joj pupa25 kolk si ti lahko srečna mamica....

Mene je pa enostavno strah povedat.... skos sem si želela otroka in sva s fantom začela poleti delati na tem.
No in šefica mi govori , da moram biti tukaj se dve leti, ker bo nova računovodkinja, pa se ne bo znašla,itd...

Jaz res ne morem zaradi nje biti v službi in čakati na otroka....enostavno si ga preveč želim...

Saj bom povedala takoj, ko bo ziher vse uredu in ko bom opravila 1.UZ.

Najbolj je hudo, ker sploh ne privošči otroka drugim, ko pa je bila njena hčerka noseča, je šla pa takoj na bolniško in jo je ujčkala... zaposlena pa ni bila niti leto...

Upam, da imate take šefe kot pupa25... vam kar malce zavidam..

papa

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   prosim za nasvet
5.1.2005 11:30:03   
lelaval
Če te je preveč strah, pač reči, da imaš kateregakoli drugega zdravnika in počakaj do 1. pregleda, da si boš na jasnem. Lahko pa ji poveš, da greš na G pregled, ker misliš, da si noseča. Svojo šefico mislim, da poznaš kolikor toliko, da veš, kaj bo bolje zate.

Jaz pa se moram pohvalit, da imam podobnega direktorja kot pupa.:bravo::modri::bravo:
Ker sem imela pog. do 31.12.2004, in sem vedela, da mi jo bodo podaljšali, sem hotela povedat šele v januarju. Ko sem bila 29.12.2004 na pregledu in mi je G. dal 4 tedne bolniške, pa sem naslednji dan šla k njemu z novico. Rekel mi je, da mi bo plačo povišal, tako, da ne bom za nič prikrajšana in škoda, da mu nisem že prej povedala, da bi že prej dobila prikazano višjo plačo.
Nadomestilo zame pa sva že itak našla.

Bravo za direktorje, ki so LJUDLJE.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

Upam, da boš brez večjih problemov rešila situacijo, kajti stres ti samo škodi.

LP:rozica:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   prosim za nasvet
5.1.2005 16:12:14   
Jessy
Ery, najprej čestitke! :bravo::bravo::bravo:

Jaz sem imela ZM 26.10. in mi je postavil PDP 5.8.2005.

V petek boš že v 10. tednu!!! :bravo:

Jaz sem v službi povedala v ponedeljek in bila prijetno presenečena z ravnateljeve strani! Morda boš tudi ti!!!

Samo sekirat in obremenjevati se ne! Ni dobro!

lp, Jessy

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   prosim za nasvet
6.1.2005 10:23:11   
Talči
Najprej čestitke!
Moja zadnja M je bila 23.10. in imam rok 31.07.05. Trenutno štejem 11 teden. Ko sem bila na razgovoru pri svoji osebni zdravnici, mi je predlagala, da počakam prve 3 mesece, ker je to najbolj kritično obdobje, če se slučajno kaj zgodi. Potem pa naj povem najprej doma (staršem in ostalim, mož je tako in tako izvedel prvi!). Prvi G pregled sem imela 20.12. z UZ, baby je bil velik takrat 1 cm.:) Naslednjega imam naslednji teden, 14.01. - petek in takoj v ponedeljek, ko pridem v službo, bom povedala svojemu šefu. Doma sva povedala za silvestrovo.
Tudi pri meni v službi je norišnica, imam dela preko glave, trenutno velike reorganizacije v firmi itd. Ampak draga moja ery, misli predvsem nase in na malo bitjece, ki se razvija v tebi. Vsak, ki je vsaj malo človeški, bo razumel. Lahko pa morda pričakuješ čisto obratno reakcijo kot si zdaj misliš, da jo boš doživela.
Reči, da imaš obvezni G pregled in da pač moraš iti. Tako sem jaz rekla prvič. Za naslednjega sem si vzela dopust, potem pa tako ne bo več skrivnosti.:ups:
Mislim, da sem se prav odločila.
Sama pa boš seveda zase najbolj vedela. Saj si dobila kar nekaj nasvetov.
Uživaj v tem, kar trenutno doživljaš, ko se pobožaš po trebuščku. Čas bo hitro minil...

LP
Talci

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   prosim za nasvet
6.1.2005 11:12:18   
muc muc
živjo!

Najprej čestitke. Jaz sem šla na prvi pregled v 10. tednu in mi je g. naredil vaginalni UZ, pa še slikco sem dobila. biba je bla velika 3,5 cm. zdaj sem pa v 13. tednu nosečnosti.

Tudi jaz imam enako težavo kot ti. Nisem še povedala direktorju za nosečnost. Ne vem kok mu naj povem. s 1.1.05 mi je podaljšal pogodbo za eno leto. jaz delam v ce, on pa v drugem kraju in sem šefica poslovalnice. ne vem a mu naj povem po telefonu, al po e.mailu ali pa naj počakam, da bo kakšen sestanek in mu povem na štiri oči.

Nimam pojma kok bo reagiral, ker on nima otrok.

Upam, da ne boma imeli težav.

Hvala vsem za odgovore.

L.P. :sloncek:

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   prosim za nasvet
6.1.2005 12:38:49   
ery
Punce, najlepša hvala za nasvete..MUC MUC, potem sva kar na istem položaju.
Edino kar je pri meni, je da delam v šoli, šefica ima otroke in bi mogla tako rekoč to dobro sprejet.
Mi je pa rekla, naj počakam do 2006.

Res pa ne bom dovolila, da mi bo govorila kdaj naj imam bebike, s kom naj se družim in s kom se ne smem( tudi to se dogaja..)
Upam,da se nama bo uredu izšlo.

Ja, v bistvu pa sploh ne vem kako to povedat.

Punce, kako ste ve začele? Blagor vsem, ko se sefi veselijo z njimi..

Povedala sem ji, da imam pregled, vprašala me na čudež ni-kakšen pregled...tko da grem prej iz službe, če bom pa imela UZ, bomo pa videli jutri...

Lepo se sončkajte danes

papa

(odgovor članu ery)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......