|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za nasvet
10.8.2007 20:18:09   
Unique
Pozdravljene,

stara sem 21 let, moj fant jih ima 27, skupaj sva 3 leta in pol.Živiva skupaj, sicer v podnajemniškem stanovanju. Sem v drugem letniku fakultete (izredno), fant je že zaposlen, sicer še ne redno. "Problem" pa je naslednji:
Že kar nekaj časa imam neizmerno željo po otroku. Kadarkoli vidim nosečnico, ji zavidam, vem, da bi bila oba dobra starša, oba imava rada otroke. Jaz delam še preko študenta že kar nekaj časa pri neki firmi, ki mi ponuja delo tudi po študiju. Tako, da prihodki niso ne vem kaj, so pa kar "ziher", on zasluži dosti več.
no pa posledica tega problema: Kako naj mu povem, da si želim user posted image , da ga ne bi odgnala? Nekajkrat sem že napeljala pogovor na to, pa je rekel, da si želi otrok (cel kupuser posted image ), nekoč...NEKOČ...ne vem kako bi reagiral, če bi mu povedala, da si želim otroka z njim? Kaj če se bo ustrašil? Kako ste ve povedale svojim dragim, da si želite user posted image ? Včasih si mislim, da je to samo faza, toda iz meseca v mesec si ga bolj želim...po eni strani mu želim to povedat, mogoče me spravi na realna tla ali pa si ga bo zaželel... Naj povem še to, da se maja 08 seliva v novo stanovanje, torej z bivanjem ne bo problema.
Naj mu to povem, kar me ves čas razjeda, ali naj počakam dokler ne zaključim šole, dobiva stanovanje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za nasvet
10.8.2007 20:24:03   
kjava
Probaj mu tako kao v hecu omenit. Samo zaradi tega ga pa menda tud ne boš odgnala. Mogoče pa tud on tebi ne upa rečt.

(odgovor članu Unique)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.8.2007 20:29:13   
Unique
sem pomislila že na to, pa misliš da je to res najbolje, ker mislim, če se mu bom spovedala mi bo lažje, pa naj se izteče kakorkoli že. Tudi, če mi reče, da še ni čas, kar je najhujše kar se lahko zgodi, bova pa pač počakala, samo rada bi to ven dala, pa ne znam kakouser posted image  mogoče pa res najbolje, da začnem na tak način, kot si omenila

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.8.2007 20:32:02   
MARTINŠČICA
V partnerskem odnosu je nujno potrebna obojestranska ljubezen in podpora. Če načrtujeta selitev v skupno stanovanje, potem je/bo slej ko prej na mestu, da se pogovorita tudi o svojih željah glede otrok.
Malo je zaskrbljujoče, ker je iz tvojega posta čutiti strah pred njegovo reakcijo. Če te ima rad, si verjetno želi tudi otroka/e s teboj. Kdaj pa to bo, se je pa treba malo dogovorit. Vsaj o načrtovanju zanositve, saj potem enim takoj uspe, drugim pa malo kasneje ... Tako da, ob ustrezni priložnosti kar z besedo na dan.
Brez potrebe se je že vnaprej sekirati in razmišljati o tem, kako bo partner odreagiral.Kaj pa če bo odgovoril, da je njegov "nekoč" napočil sedaj?

Pa srečno!

200% MAMI

(odgovor članu Unique)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.8.2007 20:36:24   
Anonimen
Mal mu omeni v hecu, pa boš videla reakcijo. Napelji ga na idejo, če bi kar zdaj, da se pač ti čutiš za user posted image .
Midva sva od začetka po principu, najprej štalca, potem kravca. Želja je obojestranska. Mogoče pri njemu malo dvoumno na začetku, vendar zdaj sva oba za. Predvsem je v tej smeri začel razmišljati bolj, ko sva zvedela za moje ginekološke težave. To je pa bilo pred 3 leti.

(odgovor članu MARTINŠČICA)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2007 20:36:29   
MARTINŠČICA
Priložnost za pogovor lahko vnaprej predvidiš in malo splaniraš. Morda pa ne bi bilo slabo, če bi se vnaprej dogovorila, kdaj se bosta o tem pogovorila. Tako mu za začetek lahko le "vržeš kost", potem pa mu daš čas za razmislek in šele na to se zares pogovorita. Baje da moški rabijo malo več časa za razmislek pred pogovori o pomembnih zadevah.

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 6
10.8.2007 20:45:19   
Unique
MARTINŠČICA...hvala ti za nasvetuser posted image  hvala obema! Obe imata prav...Hotela sem mu že povedat, pa nekako nisem znala kako...ob naslednji priložnosti ga vprašam in vam poročam, kako sva se odločila. Mogoče je to, kar sem rabila, to, da sem se izpovedala tu na forumu, še enkrat hvala obema, ki sta mi pomagale!

Neposredna povezava do sporočila: 7
10.8.2007 22:00:21   
kjava
Najboljš, da čimprej začneta delati na user posted image . Glej koliko je tu gor bogih revic, ki se že po nekaj let trudijo, pa še ni nič. Leta pa tečejo...Srčno upam, da ne bosta imela takih težav. Čimprej se pomenita in poročaj kako je bilo user posted image .

(odgovor članu Unique)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2007 1:18:29   
mojca345
no ja, kako leto še počakat ti ne bo žal, verjemi. koker mislim, da je starševstvo čudovita stvar, msilim, da je tudi partnesko življenje sila pomembno in lahko čudovito. vsaka stvar ima pa seveda tudi slabšo stran, tako kot imamo vsi ljudje dobre in slabe plati. koker so lahko fantje po letih starejši, se še vedno zdi, da nsio zreli in da so precej mlajši mentalno, kot pa ženske.

to, da si ženska želi otroka, je najbolj naravna želja. vsaka ženska si želi družine že od malih nog. toda vsak moški si je ne želi. pravzaprav je treba kar precej pobrskat po "smeteh " in najdt takega moškega, ki ne samo da sanja o tem, ampak dejansko potem tudi prevzame odgovornosti. večina moških če ne kar vsi, pa vedno odreagirajo z strahom. taki pač so. dokler niso zares priprvaljeni in sami ne izrazijo te želje, nima smisla. ker nobenega človeka ne moreš prislit v nekaj, sploh pa ne nekaj takega kot je skrb in ljubezen do novega človeka z dušo in lastno potjo.

uživaj v tem kar imaš in kar imata skupaj.user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2007 1:38:48   
nInAzWeRiNa
ne vem česa se bojiš če ne boš vprašala ne boš vedla- s tem ga ne boš odgnala boš pa zvedla kaj si on misli o vsem skupaj in potem boš tudi ti vidla pri čem si, če ne bo še za stvar ti bo povedu sej sta par-pogovarjita se! jst sem stara 22 in je pri nama tko da je že od vsega začetka on tisti pobudnik samo da sem pri nama jaz še do dveh mescov nazaj zbirala pogum in zdej se počasi premikava bejbiki naprotiuser posted image - on pa je pač razumel! če ne bo takoj za stvar mu dej mal časa,če praviš da ima rad otroke verjetno ne boš čakala dolgo da si premisli...
lp,velik sreče in eno lepo zdravo dete ti želim user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Unique)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2007 11:40:09   
zarjica
Draga moja oprosti, ampak kako pa bosta potem vzgajala otroka, če se niti pomenit ne upaš (ali ne znaš)z njim o tem? In se celo bojiš, da ga boš s tem odgnala? Ali sta potem res dovolj trden par, da sta pripravljena na otroka? Zdi se mi, da je prvi pogoj za otroka to, da je vajin odnos 100% odkrit, trden, brez zadržkov, da se lahko odkrito pogovarjata o čisto popolnoma vsem! Jaz si ne predstavljam, da svojega moža nekaj nebi upala vprašati ali nebi vedela kako ga naj vprašam. Za otroka se ne odločaš kar tak, na ˝horuk˝ ampak je potrebno se o tem veliko in resno pogovorit. Verjetno ga ti najbolje poznaš in boš že našla pravi trenutek, da se pogovorita o tem.
Sorry, nisem te hotela užalit (če je morda izpadlo tako).
Želim vama, da se imata rada in za vse bo še prišel pravi trenutek - vse ob svojem času.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2007 11:47:32   
tinkamiška
Jst bi pač našla pravi trenutek in navezala pogovor na to temo. Kaj se pa lahko zgodi, zaradi tega se pa res ne bi smel ustrašit, sej ga ne bi v nič silila ne? Če pa izraziš željo se lahko on samo strinja ali pa ne. In če še ni pripravljen ga pač ne moreš slilit v to. Vsekakor se pa moraš z njim pogovorit. Sej se pogovarjata o različnih stvareh in ta tema ni noben baubau, da se ne bi mogla pogovarjat še o njej.
Glede tega al počakat ali ne...je pa samo vajina odločitev...finance...so pomebne, ampak se da prav fino imet, četudi niso v idealnem stanju...

Pogovori se z njim saj je tvoj partner, prijatelj...to res ne bi smel biti problem.

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu zarjica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.8.2007 14:02:20   
Unique
mislim, da je najina zveza kar trdna, pogovoriva se o vsem, kar naju teži, izmenjava si mnenja o vsem, kar se zgodi, probleme rešujeva skupno, tako da glede tega se zelo ujameva...Vem, da če mu povem, ne bo kompliciru, bo pa povedu svojo plat, kako on gleda realno na to, samo ne vem kako naj začnem pogovor.Sicer sem pa že nekaj idej dobila tudi od vas.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.8.2007 15:02:29   
Kaja08
Mislim, da je najbolje, da čimprej načneš to temo in se s partnerjem pogovoriš. Dlje časa, ko boš odlašala, težje boš našla prave besede. Sicer pa, če se imata res rada in se lahko o vsem pogovarjata, tudi ta tema user posted image  ne bi smela biti problem. Mogoče ga pa podcenjuješ in te bo prav prijetno presenetil. Sporoči, kako je šlo! Držim pesti, da bo za to in bosta lahko začela čimprej user posted image !! lp

(odgovor članu Unique)
Neposredna povezava do sporočila: 14
12.8.2007 23:31:39   
mala zirafa
pa sporoči, kako je sprejel.Srečno!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.8.2007 23:37:25   
sandra85
zaj pa sem še jaz firbčna, kako je sprejeluser posted image
povej nouser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.8.2007 12:04:45   
Unique
danes ga vprašam...ne skrbite...vas obvestimuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.8.2007 12:29:35   
Neža7
Midva sva zelo želela otroka, vendar nikoli ni bil prav čas. Letos za valentinovo me je mož suprise z romantični kopeli v Terme Dobrna. Se mu povedala, da sem na 14 dni, da ne bi pozabil, da ne sme notri pridet. Rekel mi je "že vem" Vendar po šhampanec in čokoladni fondu mu je bilo pravi trenutek, da je bilo spontano. Bila sem v šoku v kopelu. Kar nasmeh mi je šlo user posted image  Škoda, da se je po 19.tednov nosečnost končalo user posted image

Sori za napake pri pisanju... Prihajam iz Avstralije

(odgovor članu Unique)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.8.2007 13:55:30   
~Biba~
Neža7...zelo vredu obvladaš slovenščino; glede na to, da si iz Avstralije. Tako, da brez skrbi; nihče ni tukaj, da bi se spotikal ob slovničnih napakah.

Unique kaj praviš na to...da začneš z imeni...na tv ima nekdo lepo ime..rečeš da bi tvojemu otroku bilo blabla ime...pa vprašaš tvojega, če meni, da bo to ime še "vredu, moderno,.." takrat ko bosta vi2 imela otročičke...blabla..."kdaj pa bi jih imela?"....naštej kaj že vse imata..stanovanje, ljuebzen, finance..manjka le še otrok...ostalo ( fax, redna služba) pa se bo tudi porihtalo.
user posted image grem si kafu kuhat

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.8.2007 15:15:59   
Anonimen
Najboljše bo, da mu odkrito poveš, da si želiš otroka, da je želja po tem zelo močna. NE BOJ SE, zaradi tega še nihče ni odšel.
Ne namiguj na to, zaupaj se mu, tako bo najbolje.

Poročaj user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
14.8.2007 9:20:56   
Unique
evouser posted image  sem mu povedala...sedela sva pred televizijo, in sem mu rekla, da želim imeti otroka z njim...sekundo je bil tiho, potem pa je izjavil:tudi jaz si želim otroka s tabo! user posted image  sem mu vse povedala,da že nekaj časa razmišljam o tem, in da nisem vedela, kako naj mu povem..pa je reku, da bi mu lahko že prej povedala.Potem sva na dolgo in široko razglabljala o tem, rekel je, da je tudi on razmišljal o tem. Tako, da sva rekla, da bova počas delala v tej smeri...Še to zadnjo škatlico kontr. tabletk vzamem, pol pa kar bo bo.user posted image  no tako se je izteklo, mene je blo pa tako strah, zdej ne vem več česauser posted image  
Hvala vam vsem, bile ste mi v veeeeliko oporo, vam sporočim, ko bom user posted image ...user posted image

Lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.8.2007 9:29:48   
Neža7
Potem pa veselo ma delo user posted image  Lepo, da je tako lepo sprejel. Mogoče se ti bo tako zgodilo kot meni user posted image  ful sem bila vesela.....

(odgovor članu Unique)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.