Unique
|
Pozdravljene, stara sem 21 let, moj fant jih ima 27, skupaj sva 3 leta in pol.Živiva skupaj, sicer v podnajemniškem stanovanju. Sem v drugem letniku fakultete (izredno), fant je že zaposlen, sicer še ne redno. "Problem" pa je naslednji: Že kar nekaj časa imam neizmerno željo po otroku. Kadarkoli vidim nosečnico, ji zavidam, vem, da bi bila oba dobra starša, oba imava rada otroke. Jaz delam še preko študenta že kar nekaj časa pri neki firmi, ki mi ponuja delo tudi po študiju. Tako, da prihodki niso ne vem kaj, so pa kar "ziher", on zasluži dosti več. no pa posledica tega problema: Kako naj mu povem, da si želim , da ga ne bi odgnala? Nekajkrat sem že napeljala pogovor na to, pa je rekel, da si želi otrok (cel kup ), nekoč...NEKOČ...ne vem kako bi reagiral, če bi mu povedala, da si želim otroka z njim? Kaj če se bo ustrašil? Kako ste ve povedale svojim dragim, da si želite ? Včasih si mislim, da je to samo faza, toda iz meseca v mesec si ga bolj želim...po eni strani mu želim to povedat, mogoče me spravi na realna tla ali pa si ga bo zaželel... Naj povem še to, da se maja 08 seliva v novo stanovanje, torej z bivanjem ne bo problema. Naj mu to povem, kar me ves čas razjeda, ali naj počakam dokler ne zaključim šole, dobiva stanovanje?
|