zoya_
|
Jaz ne vem no, men se ne zdi,da bi tale mail karkoli povedal. Moje mnenje. Kot je že ena napisala, možno je, da ima oboževalko. Morala bi pogledat, kaj ji je odgovoril na to, če ji sploh je. Moj ima tudi eno "oboževalko", ki mu nenehno pošilja SMSe, da kako kaj je in bla bla bla... moj jih ignorira in samo reče, da je baba zmešana, če misl, da ima kej šans pri njemu jaz sem vsemu skupaj samo nasmejem. Kaj pa naj? Jo nahrulim? Tako bi samo pokazala, da mi vse skupaj prihaja do živega in bi imela še večje veselje.... Vseeno mi je, naj mu pošilja SMSe, ni nič škodljivega... dokler vem, da me ima moj rad in da mi tudi daje takšen občutek, me noben SMS ali mail ne bo spravil v dvom... Anonimna: če se ti zdi, da je tvoj do tebe spremenil odnos ali da nimaš dobrega občutka, potem se pogovorta. Niti pod razno mu ne smeš povedati, da si videla mail, ker bo potem vse skrival pred teboj. Poskušaj ga tako med vrsticami prašat, če ima kakšno oboževalko, ali pa nekako napelji na to, da kako ima kakšen kolega probleme ali pa kolegice... tako da se ti bo mogoče odprl, ko bo slišal tvoje mnenje, ki pa naj bo, da se pač nekaterim ne da dopovedat, da niso zanimivi... Ne smeš imeti negativnega pogleda na to....