|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim pomoc pri prehladu
28.2.2005 8:09:08   
tina21
Dobro jutro punce,

ker vem da ste vedno polne idej in izkusenj vas prosim, ce mi lahko zaupate kako cim hitreje odgnati ta nadlezni prehlad :hudicek:, ki se mi vlece ze cel teden.

Kasljam kot strastni kadilec, pa sploh ne kadim, prav v pljucih me ze vse boli pa nic noce it vn. Nos je se za malenkost manjsi ampak ravnotako rdec kot paradiznik in ne pomaga niti aqua maris. Da sploh ne omenim glave, ki se mi zdi je velika kot avtobus, ki je nabito poln raznega brencanja, brnenja... in obtezena s svincem. :(

Hvala bogu da nimam se vrocine, ker potem bi moral nas mali pri 1,5 mesecih zacet se sam previjat in hranit, namrec oblezal je tudi moj copilot.
Neposredna povezava do sporočila: 1
28.2.2005 8:11:05   
india
Meni je pomagal čaj proti prehladu,kupljen v lekarni ( od mariborskih lekarn), pa razne Septolete, in tu in tam kak lekadol, ogromno limone in medu!

Pa morda zvečer kakšna inhalacija.

Čimprej se pozdravi!
Lp, Miška:miska:

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2005 8:18:50   
TARA in MAJ
Tudi pri meni je bilo isto vendar ni nič pomagalo dokler nisem šla k zdravniku in mi napisal antibiotike Amoksiklav na 12 ur to pa mi je pomagalo.

lp.in čimprej se pozdravite:rozica:

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2005 8:44:29   
india
O,Tara, potem pa to ni bil navaden prelad!Vsaj meni ne dajo antibiotika dokler res ni kaj temljito narobe!:rozica::miska:

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2005 8:51:19   
TARA in MAJ
Miška,sm šla k zdravniku ker sem mela težko glavo in vse je brnelo v njej domača zdravila niso nucala antibiotik pa je pomagal kaj hujšega pa ni blo

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2005 9:08:09   
urši77
Proti kašlju je meni od vsega najbolj pomagal čaj iz slezovih koreninic. Ga majo v vsaki lekarni, okus ima po grenkih kamelicah, a vsaj pomaga....
LP

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2005 9:21:51   
mammika
Meni je pa zelo hitro in dobro pomagal Lekadol plus C to je to k je zdej nova reklama......Pa seveda septolete neo angin

Pa čimprej se pozdravi

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2005 9:22:05   
Anonimen
lahko probaš sirup ZA izkašljevanje, imajo ga v vsaki lekarni brez recepta.

Ali pa to, ker je zadnjič ena pisala (ne vem katera, sori) sicer nisem probala:

Kupiš črno redkev, izdolbeš sredico, daš notr med, pustiš čez noč in drug dan poješ med.

(odgovor članu tina21)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2005 12:21:04   
lin
Moji mami je ful pomagalo med in limona.
V lonček daš med in stisneš zraven ene dve limone in poješ ni ti treba vse na enkrat ampakvsake tolko malo pa ful čaja z medom in kr celo limono v šalčko.
Upam da sem ti kaj pomagala

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.