|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim pomoč - muller test
9.3.2007 18:40:14   
metuLJchy
Punce na vas se obračam s prošnjo, če mi zna katera pomagat...namreč prav na forumu sem brala dosti pozitivnih mnenj o Mullerjevemu testu za zgodnje ugotavljanje nosečnosti...no, ker zadnje cikluse ne vem, kdaj naj bi M. dobila tudi ne vem, ali mi ze zamuja ali ne, v ponedeljek pa bi morala opravit se neke preiskave glede ščitnice, in ker bi pred njimi rada vedela ali sem v tem ciklusu morda zanosila sem danes šla v Mullerja in kupila ta test...problem je nastal ko sem ga odprla...navodila v nemščini..jaz iz primorske o nemščini nimam blage veze...saj ta osnovne stvari sklepam, a zanima me če mi zna katera, ki je ta test že delala povedat kdaj se test dela (zjutraj, vseeno, po kolikem času) in ali dve črtici pokažeta nosečnost, ena pa da je ni?

Prosim, ne se mi preveč smejat smešnim vprašanjem, malo nas je Muller postavil v neenak položaj...vsi pa tudi nismo od nemščine, še posebej če imamo italijo zraven..

hvala vam..
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim pomoč - muller test
9.3.2007 18:42:50   
žarnica
ponavadi so slovenska navodila na nalepki na škatli.Sicer pa tega testa ne poznam Drugače je najbolj zanesliv jutranji urin, 2 črtici pomenita nosečnost, 1 pa ne

(odgovor članu metuLJchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2007 19:22:30   
tintin
Poznam ta test. Delaš kot bi delala Clear Blue ali bilo katerga. 2 črtici sta nosečnost, 1 črtica pa negativno.
Good luck!

Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2007 19:49:02   
mala
no meni ta test ni nič pokazal,sem bila kar razočarana in sem mislila da nama ni uspelo,vseeno sem počakala en dan zamude menstruacije in BC mi je pokazaluser posted image ,tko da tudi ta test ni glih 100%-tko, da če bo negativen počakaj na zamudo m in potem naredi še kakšnega-pa veliko sreče!

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2007 20:30:03   
metuLJchy
punce hvala za odgovore, ga bom jutri zjutraj preiskusila, kaj pa vem CB sem do sedaj delala že ene 5x  (v zadnjih 2 letih) pa bil vedno -, mogoče bo s tem kaj več sreče user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
9.3.2007 22:44:13   
andreja2000
metuLJchi  jaz ti ful želim,da bo s tem testom več sreče in boš zagledala user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 6
9.3.2007 23:45:22   
metuLJchy
andreja hvala, vam moram pozitivkam jutri kaj napisat, danes sem imela namreč nor dan, bila na KC na enih preiskavah, pa še neke druge obveznosti in sem prišla šele ob 18:00 nazaj...seveda vam sporočim kaj pokaže test

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?