Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE NUJNO RABIM SLUŽBO 5.10.2006 20:10:40
|
|
|
|
soncek&luna
|
jaz sem po porodniski tut ostala brez sluzbe, pa se sama z zivim... . nimam nobene druge financne pomoci.... pejt na internet, na internetne strani kjer ponujajo dela pa pis prosnje!!!!!!!!!!! sicer pa kdo ti bo pa poslal ZS kot anonimni
|
|
|
|
RE: PROSIM POMAGAJTE NUJNO RABIM SLUŽBO 6.10.2006 14:04:40
|
|
|
|
mama76
|
Oprosti nismem mislila, da mi vi pišite na ZS ampak, da bom jaz vam na vaš ZS napisala svojo zgodbo, ker nočem, da jo berejo neprave osebe, kar se prošenj tiče sem jih poslala več kot dvajset samo so taki urniki da ne greno skozi mož namreč dela dnevne, nočne, sobote, nedelje, petke in svetke , staršev nimam, da bi mi pomagali tašča pa bi pomalala kadar je ne potrebuješ in to smo ta starejšega otroka, halo kam naj dam pa tamalo , če večji šit pa je ko vprašaš, da bi mogoče koristil urnik po štiri ure te samo debelo gledajo, tako da če kdo ve za kakšno službo z dopoldanskim časom se toplo priporočam še enkrat hvala.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?