Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: prosim pomagajte... kako ravnati? kaj je ... 13.3.2007 16:18:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse je odvisno od človeka.Nekateri imajo radi,da jih kaj vprašaš,nekateri so pa v taki situaciji raje sami. Mene osebno ne bi motilo,če bi me prijateljica po telefonu spraševala,kako je z mojim dragim.To je zame lepo,saj bi videla,da tudi druge skrbi.Na tvojem mestu bi jo poklicala,jo vprašala,če ji lahko kako pomagaš in po njenih besedah bi ugotovila ali ji tvoja skrb godi,ali bi rajše bila sama v svoji bolečini.Poskusi. Njemu pa želim čimprejšnjo ozdravitev.
|
|
|
|
RE: prosim pomagajte... kako ravnati? kaj je ... 13.3.2007 16:20:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Najbolje, da jo pokličeš, vprašaš kako je kako je fant in kako se ona drži, ji ponudiš pomoč oz. tolažbo in ji poveš, da se lahko kadarkoli ona in njen fant obrneta nate.
|
|
|
|
RE: prosim pomagajte... kako ravnati? kaj je ... 13.3.2007 19:27:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je res tako dobra prijateljica, potem jo pokliči in jo vprašaj! Pa potolaži jo.... Njej bo ogromno pomenilo.
|
|
|
|
RE: prosim pomagajte... kako ravnati? kaj je ... 13.3.2007 20:12:14
|
|
|
|
Moyca_
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Če je res tako dobra prijateljica, potem jo pokliči in jo vprašaj! Pa potolaži jo.... Njej bo ogromno pomenilo. se strinjam
|
|
RE: prosim pomagajte... kako ravnati? kaj je ... 13.3.2007 21:03:45
|
|
|
|
Naja31
|
Pokliči jo. Saj če se ne bo mogla ali pa hotla oglasiti, se pač ne bo oglasila. Od moje prijateljice fantek je tudi trenutno v bolnici in jo ona z njim. Jaz jo kar pokličem in sprašujem kako je z malim. Če se lahko, se oglasi.
|
|
|
|
RE: prosim pomagajte... kako ravnati? kaj je ... 14.3.2007 8:00:21
|
|
|
|
srki
|
Se strinjam s predhodnicami.
|
|
|
|
RE: prosim pomagajte... kako ravnati? kaj je ... 14.3.2007 8:06:43
|
|
|
|
pety78
|
Kar pokliči jo.
|
RE: prosim pomagajte... kako ravnati? kaj je ... 14.3.2007 8:10:10
|
|
|
|
Marogica
|
Matovilcica, tudi jaz ne vem, kaj je bolje-torej, če bi jo poklicala ali ne. In to zato, ker je ne poznam. Kot so prehodnice napisale, smo ljudje različni-eni imajo radi, da se v težkih trenutkih pogovarjajo, drugi se zaprejo vase. Torej, če ti je dobra pirjateljica, najbrž veš, kako reagira v takšni situaciji. Pokliči pa jo vsaj toliko, da bo vedela, da misliš nanjo in da ti ni vseeno.
|
|
RE: prosim pomagajte... kako ravnati? kaj je ... 14.3.2007 13:21:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Marogica že res da jo poznam, sam ne v taki situaciji. No sem ubrala srednjo pot, pa ji poslala SMs, da sem v mislih z njimi. Pa mislim da ji je bilo kar prav tako. Hvala za nasvete.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?