sonja42
|
pozdravljene, kar redno vas berem oglašam pa bolj redko in ker velikokrat puncam, ki so v kakšni dilemi pomagate, bi tudi jaz prosila za vaše mnenje.naj na kratko opišem situacijo- s partnerjem sva skupaj dve leti.oba sva bila prej poročena( on ima enega jaz dva otroka iz prejšnje zveze. njegov otrok živi pri mami , moja hčerka je že na svojem , sin živi pri nama.) vse štima.. ljubiva se, razumeva se... skratka srečni smo. ampak.... ne vem zakaj, tako globoko v sebi me gloda nek črviček,ker se mi zdi da partner ni več tak kot je bil. včasih mi je povedal VSE , zdaj opažam, da mi včasih kaj zamolči in ne pove. na začetku zveze sva se pogovarjala oz. je bil on tisti, ki je rekel, da ne odobrava oz. se mu ne zdi prav, da partnerja hodita na službene zabave , piknike.... in res ne on ne jaz nisva do zdaj hodila na razno razne zaključke ali fešte, razen s prijateljicami na kavo , kako pijačo...prav zdaj pa imajo v službi piknik, in on veselo razlaga kje ga imajo, kaj bodo počeli in bla .. bla...... vse mogoče.ko sem ga tako v hecu vprašala, kako to da gre na piknik, ko pa on to ne odobrava , je rekel, da pač mora iti ker direktor hoče in ga gnjavi da mora it, ker gredo že med službenim časom(ob12, delajo pa do treh) pa saj ne , da bi zganjala kako ljubosumnost ali da bi bila proti da gre , samo .... nevem.. čudno se mi zdi, kako lahko človek tako spreminja svoja stališča.. mislite da "bluzim" kr neki, ali kaj??
|