|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim javite se mi
8.1.2008 18:02:42   
*nina*
pozdravljene punce!!!zanima me katere ste imele en ss ali čiščenje zaradi raznih napak...in ste potem lepo zanosile in lepo donosile??????zaupajte mi svojo grenko izkušnjo????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim javite se mi
8.1.2008 18:18:16   
Anonimen
Pozdravljena.

Imela sem en SS, in letos novebra so mi odkrili še endometriozo maternice-adenomiozo. Po SS še nisem zanosila, pa zaenkart še nimam tega namena. Je pa na RR kar veliko punc, ki ti bodo znale vliti novih moči s svojimi zgodbami. Upam, da se javijo.

user posted image user posted image user posted image

aspirinčica

(odgovor članu *nina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
8.1.2008 18:38:37   
Hans
Pozdravljena, jaz sem imela v treh letih tri SS user posted image  in dvakrat operativni poseg. Ko sem končno  user posted image  sem imela spet težave in to celo nosečnost, krvavitve, mirovanje, bolnica, . . . a nisem obupala, sedaj imam 15 mesecev staro, precej navihano pupo, našega user posted image  .

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2008 19:54:19   
Jančika_
Prva nosečnost b.p., druga: ss z abrazijo pri 10 tednih; tretja nosečnost: ss brez abrazije pri 8 tednih; četrta pa spet b.p. do konca. Prvič sem zanosila po 7 mesecih, vsakič naslednjič pa v prvo.

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.1.2008 15:22:26   
varci
Prvič ratalo v prvo - ss z abrazijo v 9. tednu. Sedaj je 4. mesec odkar ponovno poskušava in bom videla 20.1 ali sem user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
9.1.2008 16:48:30   
Lenny
Druga nosečnost se je na mojo grozo končala v 9. tednu z abrazijo. Šlo je za napako v razvoju ploda. Naslednjič sem zanosila po 3. mesecih, nosečnost b.p. in zdaj imava doma 19 mesečnega razgrajača.
Tako da - pogumno! In vso srečo!

Oči: "Sine, kaj delaš?"
Sin: "Nič oči. Pa to počasi!"

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.1.2008 21:19:06   
tally
prva user posted image prazna gv (abrazija lani maja), letos maja pričakujemo user posted image . ratalo pa v prvo drugič. Nosečnost do sedaj b.p.user posted image

(odgovor članu Lenny)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.1.2008 22:21:24   
SIBI
Prva nosečnost: sami problemi, izcedki, krvavitve, bolnica, mirovanje... Vse skupaj se je končalo v 17. tednu zaradi razpoka mehurja in odteka vode. Naredili so mi tudi abrazio.

Druga nosečnost: vse bp. Zanosila 6 mesecev po abraziji, ratalo v prvo. Sedaj imamo doma našega sončka starega 14 mesecev.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2008 17:22:00   
bastian111
Pred skoraj dvema letoma sem imela ss.Dolgo nisem mogla zanosit. Sedaj sem pa v 14 tednu.user posted image

(odgovor članu SIBI)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Dojenje
пеперутка16

Prvi mesec-dva sem:

dojila dojenčka, ko je želel_a (90%)

dojila vsake 3 ure (10%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!