Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
prosim izkusnje - manj plodovnice 4.1.2005 20:36:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, res je bila zadnjič debata, ker je ena izmed nosečnic imela isti problem. Malo pobrskaj. Sicer pa sedaj, ko so to odkrili in očitno ni nič kritičnega (sicer bi že rodila), bodo stanje lepo naprej spremljali in če bo potrebno, boš pač malo prej rodila.
|
|
|
|
prosim izkusnje - manj plodovnice 4.1.2005 20:45:57
|
|
|
|
Taša
|
Meni so v prvi nosečnosti v 36t ugotovili, premalo plodovnice, tudi utrip ni bil v redu in potem še možnost zahiranja. Takoj so me sprejeli v porodnišnico na ginek. oddele kjer sem ležala nekje cca. 3 tedne. Vsake 3 dni so mi delali ultrazvok in opazovali količino plodovnice, delali meritve ploda, 2x na dan pa sem imela CTG. No par dni pred rokom so mi zaradi še manj plodovnice inducirali porod... No pa se je rodila naša krasna prvorojenka z 2810 g in 48 cm - nič zahirana ocenjena po Apg z 9, ki bo kmalu stara 6 let... Točno natančno pred 6 leti so me 5. januarja zaradi teh stvari sprejeli v bolnico.... Le pogumno in nič skrbeti...,vse se bo iteklo dobro. Sedaj te bodo kontrolirali in če bo potrebno boš pač predčasno rodila, ker si že v 38. tednu to ni nič kritičnega, nasprotno prej se boš rešila vsega....Pa LP in veliko sreče :rozica:
|
|
|
|
prosim izkusnje - manj plodovnice 4.1.2005 21:29:19
|
|
|
|
tina21
|
Hvala punce, res ste zakon saj vedno znate pomiriti se takega panicarja kot sem jaz. :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: za vas
|
|
|
|
prosim izkusnje - manj plodovnice 4.1.2005 23:00:51
|
|
|
|
Pilar
|
Iste težave kot ti, tinca21.... Tudi meni so na uz povedali, da imam premalo plodovne vode in nastala je svetovna panika,pri meni seveda :((:((:((. V 38.tednu so mi pospešili porod in vse se je srečno končalo:).Tako da ne skrbi in čim lažji porod in čimprejšnjo vrnitev domov ti želim! lp:muca:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajalZaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?