|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim izkusnje - manj plodovnice
4.1.2005 19:01:05   
tina21
Zivjo srecke :nosecka:

vasa redna bralka vas prosi, da ji zaupate, ce ima katera seveda, izkusnje z manj plodovnice.

Danes mi je v porod. cisto slucajno naredila UZ in ugotovila,da imam manj plodovnice ter da ima nas mali soncek zelo hiter utrip pa se malo vecji je za povrh. Sicer to zadnje je posledica gestacijskega diabetesa za ostalo pa sem cisto panicna kaj bo iz tega. :((

V cetrtek imam zopet kontrolo in mi je rekla da je mozna indukcija :zmeden2:??????

Hvala, Tina :nosecka: (38 2/7)
Neposredna povezava do sporočila: 1
4.1.2005 20:36:04   
Anonimen
Ja, res je bila zadnjič debata, ker je ena izmed nosečnic imela isti problem. Malo pobrskaj.
Sicer pa sedaj, ko so to odkrili in očitno ni nič kritičnega (sicer bi že rodila), bodo stanje lepo naprej spremljali in če bo potrebno, boš pač malo prej rodila.

(odgovor članu tina21)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2005 20:45:57   
Taša
Meni so v prvi nosečnosti v 36t ugotovili, premalo plodovnice, tudi utrip ni bil v redu in potem še možnost zahiranja. Takoj so me sprejeli v porodnišnico na ginek. oddele kjer sem ležala nekje cca. 3 tedne. Vsake 3 dni so mi delali ultrazvok in opazovali količino plodovnice, delali meritve ploda, 2x na dan pa sem imela CTG. No par dni pred rokom so mi zaradi še manj plodovnice inducirali porod... No pa se je rodila naša krasna prvorojenka z 2810 g in 48 cm - nič zahirana ocenjena po Apg z 9, ki bo kmalu stara 6 let...
Točno natančno pred 6 leti so me 5. januarja zaradi teh stvari sprejeli v bolnico....
Le pogumno in nič skrbeti...,vse se bo iteklo dobro. Sedaj te bodo kontrolirali in če bo potrebno boš pač predčasno rodila, ker si že v 38. tednu to ni nič kritičnega, nasprotno prej se boš rešila vsega....Pa LP in veliko sreče :rozica:

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2005 21:29:19   
tina21
Hvala punce, res ste zakon saj vedno znate pomiriti se takega panicarja kot sem jaz.

:rozica: :rozica: :rozica: :rozica: za vas

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2005 23:00:51   
Pilar
Iste težave kot ti, tinca21....
Tudi meni so na uz povedali, da imam premalo plodovne vode in nastala je svetovna panika,pri meni seveda :((:((:((.
V 38.tednu so mi pospešili porod in vse se je srečno končalo:).Tako da ne skrbi in čim lažji porod in čimprejšnjo vrnitev domov ti želim!
lp:muca:

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.1.2005 8:21:31   
Tina31
Ja, pri prvem otroku sem imela v 38 tednu indukcijo zaradi premalo plodovnice.Pa je bilo vse ok, tako, da se ne bat! Mene so prej še za en teden v porodnišnico na počivanje vzeli, ko pa so videli, da mi tudi to nič ne pomaga, so mi pač sprožili porod.Ni panike in srečno!
Tina

(odgovor članu tina21)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?