|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosena kaša
14.2.2007 12:24:44   
*Uršula*
Pozdravljene!
Mene pa zanima kako pripravite proseno kaš za vašega user posted image ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosena kaša
14.2.2007 15:19:54   
Lara28
Kuhano zmešam med zelenjavo ali sadje.
Obožuje zdušene bučke in korenček  s proseno kašo, včasih pa dodam še kakšen košček mesa.
V bistvu jo uporabljam na zelo pooben način kot riž.

Občasno pa mu v sadje vmešam ovsene kosmiče.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.2.2007 18:47:26   
*Uršula*
Mogoče sem narobe zastavla vprašanje. Zanima me prav postopek priprave prosene kaše, ker v vseh receptih piše da se dela z maslom pa mlekom, ampak tega naj ji še ne bi dajala. Tako da me zanima prav celoten postopek:)
Hvala

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.2.2007 19:54:06   
eya
Lahko jo nekaj časa namakaš in potem skuhaš, lahko jo takoj daš kuhat in kuhaš pač malo dlje. Kar v vrelo vodo, pa kuhaš do mehkega. Nato zmešaš v kako juhico, ali pa serviraš kot prilogo zraven zelenjave. Lahko jo tudi malo zabeliš z žličko olivnega olja. Če user posted image že je kislo smetano, jo lahko tudi dodaš.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.2.2007 19:56:09   
2mama
Lara28 pise, da jo skuha. Kaso odmeris (koliko pac potrebujes), splahnes pod hladno vodo in zakuhas v vrelo (jaz tudi rahlo solim) vodo. Kuhas do mehkega. Ce je tekocine prevec, jo odcedim.
Mlecno pa zakuham v mleko in skuham.

(odgovor članu *Uršula*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.2.2007 11:52:05   
Lara28
Točno tako 2mama! Jaz jo samo skuham v rahlo soljeni vodi in potem dodam kar pač že (zelenjavo, sadje, včasih meso...).

(odgovor članu 2mama)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
20 najlepših prazničnih imen za fantke in ...
Če pričakujete v decembru ali pa samo želite otročku nadeti praznično ime, si poglejte izbor 10 najlepših za fantke in 1...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?