|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prometrium
24.11.2011 12:02:26   
Anonimen
Živjo!!

Prometrium uporabljam vaginalno na 12 ur. Zanima me če je normalno da mi pušča izcedek na sp.hlačah? In ali imam lahko spolne odnose takoj pred ali po vstavitvi tablete?

Hvala vsem!!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prometrium
25.11.2011 10:05:07   
oreh
živjo, izcedek je čist normalen. Ne vem kako je s spol. odnosi morda je bolj kako urco počakat, če se seveda dauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.11.2011 13:00:34   
Anonimen
Odnose lahko imaš pred vstavitvijo prometriuma in seveda, brez izliva noter user posted image

(odgovor članu oreh)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.11.2011 11:57:37   
monsy
Izcedek je normaln. Jaz sexam tudi takoj 10 min po vstavitvi tablete. Mislim da če bi bilo treba kej pazit na to, bi nam Reš kaj omenil!! user posted image hehe 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.11.2011 10:23:42   
Anonimen
Hvala vsem!! Kaj pa če dobim user posted image   in imam še vedno tablete prometrium za uporabljati? Jih prekinem uporabljat? user posted image

(odgovor članu monsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
29.11.2011 14:02:52   
monsy
hmm...mislim da jih moraš pit 14 dni ne glede na menstro..

Sam ne vem, če si jih vstavljaš vaginalno, pol pa mogoče da če dobiš u tem času user posted image in te bo motlo, jo pa kr spij. Ne bi smel bit problem.

Naj ti še katera svetuje, k nism čist prepričana user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2011 9:35:07   
oreh
Jaz jih jemljem do 27. dneva potem pa dobimuser posted image  čez 2 dni. Če bi jo dobila v času, ko še jemljem tablete, bi jih prenehala, ker itak potem telo več ne rabi dodatnega progesterona.

Monsy, kako si pa ti? Aje tebi tudi rekel, da če bo user posted image  moraš priti k njemu? ali sem ga jaz narobe razumela?

(odgovor članu monsy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.11.2011 17:49:44   
monsy
Ooo Oreh! user posted image

Jaz sem uredu zaenkrat. user posted image imam za dobit 5.12., upam da je ne bo!! Tudi meni je rekel da če mi uspe že prvi krog user posted image da se oglasim pri njemu!!!

Upam da nama uspe user posted image user posted image user posted image Držim pesti tudi zate da user posted image NE BO!!!

Lp user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.11.2011 18:23:04   
Anonimen
Prometrium se uporablja po transferju in sicer do testa. Če je test negativen se preneha in dobiš M. Če pride do krvavitve pred 14 dnevi, to skoraj sigurno ni M. Ker dokler dodajas Prometrium ne dobiš M. Ni pa priporočjivo seksat takoj po vstavitvi tablet, ker potem vstavitev nima smisla. Tablete rabijo vsaj eno uro, da se popolnoma razstopijo. Da imaš pa poveča izcedek je pa normalno. Zmanjšaš ga lahko tako, da si tablete vstaviš za maternični vrat in da odležiš vsaj pol ure (če se seveda da), da se tableti čimbolj razstopita. No vsaj taka so bila navodila mojega zdravnika, dela pa iak vsaka po svoje. user posted image

(odgovor članu monsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2011 9:25:17   
Anonimen
Kakšnega transferja? user posted image meni je Reš dal prometrium, vendar nisem imela nobenega transferja!! Naj mi katera razloži prosim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2011 13:41:09   
monsy
Jaz nisem imela nobenega transferja. Pijem clomifen in prometrium in to je to. Mislim da je transfer postopek po punkciji..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2011 14:09:25   
Anonimen
Če imate prometrium v spontanem ciklusu za odebelitev maternice ( klomifenke ), ga prenehate uporabljati ko dobite M.

(odgovor članu monsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2011 14:52:10   
Anonimen
Pozdravljene. Bom napisala kako je pri meni, ki sem klomifenka pri Rešu. Ker nimam svoje menstruacije, sem uporabljala prometrium 12 dni (na 12 ur) Menstruacijo dobiš po prenehanju uporabe (zato ga pa tudi dobiš). Nato ješ klomifen od 3. do 7. dne menstruacije. Petnajsti dan po menstruaciji začneš zopet uporabljati prometrium (14 dni na 12 ur). Petnajsti dan narediš test nosečnosti. NUJNO! Če je negativen, prometriuma več ne vzameš. Če je pozitiven, pa z uporabo ne smeš prenehati do 12. tedna nosečnosti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?